Follow us

Pink Power | Αυτό είναι το πρωταγωνιστικό χρώμα του μακιγιάζ μας για την άνοιξη του '22

Το πιο ωραίο ανοιξιάτικο χρώμα θα κυριαρχήσει όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα νύχια μας - Δες πώς θα το εντάξεις στα looks σου.

dakota johnson Splash News / Ideal Image

Μπορεί να το είδαμε σχεδόν παντού στις πασαρέλες για τις σεζόν FW '22-'23, όμως η αλήθεια είναι ότι γνωρίζαμε από πριν ότι το ροζ θα είναι το επικρατέστερο χρώμα στις εμφανίσεις μας όχι μόνο για τον επόμενο χειμώνα, αλλά και από τη φετινή άνοιξη.

Loading...

Θηλυκό αλλά ταυτόχρονα girly και ζωηρό, δίνει πνοή στα looks μας ενώ χαρίζει μια διακριτική νότα φρεσκάδας, κάνοντας όποια το φοράει να δείχνει πολύ νεότερη. Μαγικό; Κι όμως, φταίει αυτή η κοριτσίστικη διάθεση με την οποία είναι συνδεδεμένη αυτή η απόχρωση στο μυαλό όλων μας εδώ και δεκαετίες.

Δεν έχεις αρκετό χρόνο για το τέλειο μακιγιάζ το πρωί; Τα βασικά βήματα για να είσαι άψογη μέσα σε 10᾽ (το πολύ)

Φορεμένο τόσο στα βλέφαρα όσο και στα χείλη και στα μήλα μετατρέπει ακόμα και το πιο απλό look σε πιο ενδιαφέρον. Επιπλέον, η τάση τα τελευταία χρόνια θέλει μονοχρωματικά looks όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο πρόσωπό μας, και δεν υπάρχει καταλληλότερο χρώμα από το ροζ για να υποστηρίξεις το trend. Φωτεινό και ταυτόχρονα διακριτικό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μια ροζ σκιά στα βλέφαρα και ταυτόχρονα έναν αντίστοιχο ή πιο απαλό τόνο σε ζυγωματικά και χείλη. Τα creamy blushes ή τα blush sticks είναι τα καταλληλότερα προϊόντα για να σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τάση.

Ακόμα και stars του Hollywood το υιοθέτησαν στο κόκκινο χαλί από την κορυφή έως τα νύχια (κυριολεκτικά), με τη Selena Gomez να προτιμά το bubblegum pink για το μανικιούρ της.

Loading...
Loading...

Beauty Editor's tip:

Για ένα πραγματικά δροσερό αποτέλεσμα, αλλά και για να κρατηθούν οι ισορροπίες, μπορείς να εφαρμόσεις διαφορετικούς τόνους του ροζ στο πρόσωπό σου αν νιώθεις ότι αυτό κολακεύει καλύτερα τα χρώματά σου.

Δοκίμασε τα προϊόντα μακιγιάζ των νέων Limited Edition Συλλογών μακιγιάζ της Mac Cosmetics και KIKO MILANO. Η Wild Cherryhttps://www.maccosmetics.gr/collections-wild-cherry και η Blossoming Beauty αντίστοιχα έχουν κραγιόν, ρουζ και σκιές στις πιο ανοιξιάτικες αποχρώσεις της άνοιξης (ροζ, σομόν, ροδακινί, κόκκινο και κερασί).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ