Follow us

Παντρεύεσαι; Τα μανικιούρ που θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη νύφη της άνοιξης σύμφωνα με τους pros

Ξέχασε το κλάσικό γαλλικό μανικιούρ. Με αυτά nail designs θα απογειώσεις το νυφικό σου.

νύχια για γάμο Istock

Το γαλλικό μανικιούρ ήταν, είναι και θα είναι το πιο δημοφιλές νυφικό μανικιούρ. Οk, το δεχόμαστε. Αν ωστόσο θέλεις να αντιμετωπίσεις το mani σου σαν αξεσουάρ κι όχι απλά σαν last thought στην εμφάνισή σου, τότε σίγουρα θα ανάζητας πολύ πιο ευφάνταστα και δημιουργικά στιλ. Εμείς ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα νύχια για γάμο, που είναι σίγουρο ότι θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη νύφη της φετινής άνοιξης. Αν θέλεις να συζητούν για καιρό τη νυφική σου εμφάνιση, αυτή είναι η τελευταία πινελιά, που -πίστεψέ μας- δεν θα πρέπει να ξεχάσεις:

Ξέχασε τις τάσεις | 7 κομψά μανικιούρ που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Τα νύχια για γάμο που θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη νύφη της χρονιάς

American Manicure

Loading...

Μερικές φορές τα πιο απλά σχέδια είναι και τα πιο chic. Το μίνιμαλ "αδερφάκι" του γαλλικού μανικιούρ έρχεται κατευθείαν από την Αμερική και υπόσχεται να ολοκληρώσει με τον πιο κομψό τρόπο τη νυφική σου εμφάνιση.

Metallic Blush

Loading...

Αν σου αρέσουν τα κλασικά ροζ μανικιούρ, αλλά δεν θέλεις να επιλέξεις κάτι τόσο "πολυφορεμένο", τότε τόλμησε τη μεταλλική εκδοχή τους, που θα "γράφει" τέλεια στις φωτογραφίες.

Bronze Outlines

Loading...

Εμπνεύσου από τα κοσμήματα, που θα φοράς εκείνη τη μέρα, και τόλμησε ένα νυφικό μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες, όπως το παραπάνω.

Mirrored Glass

Loading...

Οι πιο τολμηρές νύφες ξέρουμε ότι θα εκτιμήσουν αυτό το holographic design, που θα λαμπυρίζει υπέροχα κάτω από τα φώτα του dance floor της δεξίωσης.

Vintage Brides | Τα πιο κομψά νυφικά beauty looks όλων των εποχών

Half Moon

Loading...

Κομψό, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρον, αυτό το μανικιούρ, που συνδυάζει half moons και ombré είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσει.

New Age French Manicure

Loading...

Αν η διαχρονικότητα των κλασικών μανικιούρ σε μαγνητίζει, τότε επίλεξε τη μοντέρνα εκδοχή των all time classic french nails.

Pearl Details

Loading...

Αν το νυφικό σου είναι πολύ λιτό, "στόλισε" τα νύχια σου με μικροσκοπικές πέρλες για την απαραίτητη δόση old school glamour.

Floral Forest

Loading...

Αν ο γάμος σου πρόκειται να γίνει σε κήπο ή έστω σε περιοχή με έντονο πράσινο και πολλά λουλούδια, σκέψου σοβάρά να αποτυπώσεις το όμορφο αυτό σκηνικό και στα νύχια σου, κάνοντας φλοράλ σχέδια.

Polar Moon

Loading...

Ο πιο κομψός τρόπος να δώσεις λίγο χρώμα στο νυφικό μανικιούρ σου, είναι με αυτό το πολύ διακριτικό nail art design. Αν παντρεύεσαι την άνοιξη, προτίμησε αποχρώσεις του baby blue ή baby pink, λοιπά παστέλ χρώματα ή άντλησε έμπνευση από τα χρώματα των λουλουδιών στην ανθοδέσμη σου.

Είσαι νύφη με περιορισμένο budget; Δες πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου το πιο κομψό μακιγιάζ για τη μέρα του γάμου σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ