Follow us

Είσαι νύφη με περιορισμένο budget; Δες πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου το πιο κομψό μακιγιάζ για τη μέρα του γάμου σου

Η makeup artist των πιο κομψών γαλαζοαίματων κυριών αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του νυφικού μακιγιάζ στο σπίτι.

μακιγιάζ για γάμο Istock Photo

Αν είσαι νύφη με περιορισμένο budget, το τελευταίο που θα θέλεις να κάνεις είναι να δώσεις 300€ για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ για το γάμο σου. Μην σε παίρνει από κάτω, αν βλέπεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να αδειάζει! Μπορείς να πετύχεις ένα αντίστοιχο κομψό αποτέλεσμα, κάνοντας το μακιγιάζ σου μόνη σου στο σπίτι, και γλιτώνοντας εκατοντάδες ευρώ που μπορείς να τα επενδύσεις στο ταξίδι του μέλιτος. Για να πετύχεις ένα πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα, ακολούθησε τις συμβουλές της royal makeup artist Hannah Martin, η οποία καθοδηγούσε την Kate Middleton όταν έκανε το μακιγιάζ για το γάμο της, ενώ κρύβεται πίσω από το φρέσκο νυφικό μακιγιάζ και της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Reverse Eyeliner | To makeup trend που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις σε κάθε καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση

Είσαι νύφη με περιορισμένο budget; Δες πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου το πιο κομψό μακιγιάζ για τη μέρα του γάμου σου

Πώς να κάνεις το πιο κομψό μακιγιάζ για το γάμο σου μόνη σου

Εμπνεύσου

Σύμφωνα με την Martin, η καλύτερη πηγή έμπνευσης για το μακιγιάζ για το γάμο σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. "Βρες φωτογραφίες σου από τότε που ένιωθες πολύ καλά και πολύ όμορφη. Παρατήρησε τους τόνους του μακιγιάζ σου και χρησιμοποίησέ τους ως έμπνευση για το νυφικό look σου", λέει. "Πολλές γυναίκες μου δείχνουν σαν έμπνευση φωτογραφίες γυναικών που δεν τους μοιάζουν καθόλου. Διαφορετική απόχρωση επιδερμίδας, διαφορετικό χρώμα μαλλιών, διαφορετικό σχήμα ματιών. Το μακιγιάζ σου δεν θα δείχνει ποτέ ίδιο με εκείνων. Εσύ είσαι η δική σου πηγή έμπνευσης".

Celebrity Brides | Τα ωραιότερα νυφικά beauty looks για να πάρεις ιδέες για το γάμο σου

Εξασκήσου

Όταν καταλήξεις στο μακιγιάζ για το γάμο σου, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να εξασκηθείς σε αυτό, κάνοντας το τουλάχιστον 3-4 φορές. Διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να στρεσαριστείς τη μέρα του γάμο σου! "Αν αγοράσεις προϊόντα μακιγιάζ ειδικά για τη μέρα του γάμου σου, μην περιμένεις να τα ανοίξεις εκείνο το πρωί", συμβουλεύει η Martin, έτσι ώστε να έχεις τεστάρει ότι ταιριάζουν με την επιδερμίδα σου.

Ετοίμασε το bridal kit σου

"Συγκέντρωσε όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς σε ένα διαφορετικό νεσεσέρ, το οποίο θα έχεις μαζί σου όταν θα κάνεις το μακιγιάζ για το γάμο σου", λέει η Martin. "Φρόντισε τα πάντα να είναι σε ένα μέρος", συμβουλεύει.

Vintage Brides | Τα πιο κομψά νυφικά beauty looks όλων των εποχών

Την ημέρα του γάμου

Πριγκίπισσα Ευγενία

"Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου μια πούδρα για touch ups κατά τη διάρκεια της μέρας. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, πάρε μαζί σου για blotting papers, ώστε να μπορείς να απομακρύνεις τη λιπαρότητα, χωρίς να εφαρμόζεις κάποιο προϊόν. Έχε πάντα μαζί σου ένα lip balm καθώς τα χείλη σου θα είναι πιο ξηρά λόγω του ενθουσιασμού, του άγχους και της σαμπάνιας. Σε κανέναν δεν αρέσει το κραγιόν πάνω στα ξηρά χείλη, οπότε αφαίρεσέ το, εφάρμοσε το lip balm και εφάρμοσε το κραγιόν ξανά. Όχι μόνο θα δείχνει καλύτερο, αλλά θα νιώθεις και πιο άνετα όταν θα μιλάς με τους καλεσμένους σου", λέει η Martin.

"Τέλος, πάρε μαζί σου ένα ρουζ. Έχε το μαζί σου στο τσαντάκι σου. Το μόνο που χρειάζεται για να φύγει το χρώμα από τα μάγουλά σου είναι ένα ενθουσιώδες φιλί από κάποιον καλεσμένο. Μόλις φύγει, είναι πολύ εύκολο να δείχνεις και πάλι κουρασμένη. Η εφαρμογή του ρουζ είναι το πιο αναζωογονητικό touch up που μπορείς να κάνεις".

Καλεσμένη σε γάμο και αυτό το καλοκαίρι; 10 χτενίσματα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ