Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Τα αισθησιακά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Η Κάτια Ζυγούλη εγκρίνει το ένα από τα δύο.

Ελένη Βουλγαράκη Instagram

Μπορεί να είναι girly και cutsie, ωστόσο -κόντρα σε όλα τα προγνωστικά- η Ελένη Βουλγαράκη αποφεύγει τα λουλουδένια και πουδρέ αρώματα και προτιμά τα πιο "βαριά", εκείνα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό της. Δεν μπορούσαμε παρά να τη ρωτήσουμε ποια είναι εκείνα που ξεχωρίζει από την perfume wardrobe της.

Μάρα Ζαχαρέα | Το ντελικάτο "σοκολατένιο" άρωμα που φοράει κάθε μέρα

Τα αγαπημένα αρώματα της Ελένης Βουλγαράκη

Όπως μάς αποκαλύπτει, το αγαπημένο της άρωμα είναι το Sì Eau De Parfum του οίκου Armani. Πρόκειται για ένα ζεστό, έντονο, μοντέρνο chypre άρωμα, το οποίο συνδυάζει τις νότες φραγκοστάφυλο με δύο τύπους αισθησιακής βανίλιας, μαγιάτικο τριαντάφυλλο, και φρέζια, πατσουλί και κεχριμπαρένια ξύλα.

Ελένη Βουλγαράκη | Τα αισθησιακά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

"Μου αρέσουν τα πιο βαριά αρώματα και είναι ένα άρωμα που μένει στα ρούχα, στα σεντόνια, στα μαλλιά μου και μου αρέσει που μένει σαν αποτύπωμα", εξηγεί. Κάπου εδώ να σου θυμίσουμε ότι αυτό το άρωμα, σε διαφορετική εκδοχή του βέβαια, είναι το αγαπημένο και της Κάτιας Ζυγούλη.

Τζένη Μπαλατσινού | Το κομψό ανατολίτικο άρωμα που φοράει κάθε μέρα

Αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη αρωματική δημιουργία που ξεχωρίζει από την perfume wardrobe της. "Το εναλλάσσω με το La Nuit Trésor Eau De Parfum της Lancôme, το οποίο φοράω τα τελευταία αρκετά χρόνια σε ειδικές περιστάσεις, και το αγαπώ γιατί το έχω συνδυάσει με πολύ ωραίες αναμνήσεις", λέει.

Ελένη Βουλγαράκη άρωμα

Πρόκειται για ένα εξίσου έντονο και αισθησιακό άρωμα με νότες από περγαμόντο, ορχιδέα, μαύρο τριαντάφυλλο, μούρα, φρούτα του πάθους, πατσουλί, πάπυρο, λίτσι, βανίλια, πραλίνα, καραμέλα και καφέ.

Άννα Βίσση | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια, είναι αυτό που λάτρευε και η Audrey Hepburn

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ