Follow us

Τα καλλυντικά που θα σε βάλουν σε πλήρως ανοιξιάτικο mood

Πίστεψέ μας, δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις από τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών Blossoming Beauty της KIKO MILANO.

kiko milano

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και μας βρίσκει να θέλουμε να "γιορτάσουμε" την ανθοφορία της φύσης, υιοθετώντας όλα τα ανοιχτά χρώματα όχι μόνο στο ντύσιμό μας αλλά και στο μακιγιάζ μας. Τι πιο ευχάριστο και ανεβαστικό άλλωστε από τα παστέλ ροζ και ροδακινί στο πρόσωπό μας, που γλυκαίνουν και αναδεικνύουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά μας;

Σύμμαχός σου σε αυτή τη "γιορτή" είναι η νέα συλλογή καλλυντικών της KIKO MILANO, Blossoming Beauty. Εμπνευσμένη από υπέροχα αρώματα λουλουδιών αλλά και από τα χρώματα της φύσης, η νέα σειρά είναι γεμάτη με προϊόντα που θα σε ταξιδέψουν σε μια ονειρική ύπαιθρο. H KIKO MILANO γιορτάζει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου δημιουργώντας φανταστικές συσκευασίες με ανάγλυφα μοτίβα λουλουδιών και μοναδικά σχεδιασμένες υφές που ξυπνούν τις αισθήσεις - και σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Τα καλλυντικά που θα σε βάλουν σε πλήρως ανοιξιάτικο mood

Αυτό που μας αρέσει στη συγκεκριμένη συλλογή; Ότι δεν περιορίζεται μόνο σε προϊόντα μακιγιάζ, αλλά προσφέρει και μια ευρεία γκάμα καλλυντικών για το σώμα, την περιποίηση προσώπου αλλά και το μανικιούρ μας. Και όλα έρχονται σε ευρηματικές συσκευασίες με ένα ρομαντικό vibe που τα καθιστά τέλεια στολίδια για το μπουντουάρ σου.

Skincare is everything

Από πού να αρχίσουμε: Από το Blooming Rose Body Shower Mousse, ένα αφρόλουτρο σε μορφή αφρού με υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλου ή την πλήρη σειρά περιποίησης προσώπου; Το Secret Garden Face Toner θα σου χαρίσει μια μοναδική αίσθηση ανανέωσης αλλά και ένα ενυδατικό και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, χάρη στα πέταλα λουλουδιών που περιέχει. Από την άλλη, το Refreshing Eyes & Face Serum θα ενυδατώσει και θα αναζωογονήσει όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και την ευαίσθητη περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια σου. Τέλος, η πολύ απαραίτητη Hydrating Face Cream SPF 20, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα λουλουδιών, παρέχει προστασία UVB απέναντι στην επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία. Όσο για το Flower Escape Lip Oil δεν έχουμε λόγια: Πρόκειται για ένα έλαιο για τα χείλη που όχι μόνο τα θρέφει και τα κάνει εξαιρετικά απαλά, αλλά χαρίζει μια υπέροχη λάμψη χωρίς να τα κολλάει.

kiko milano
kiko milano

Makeup is all you need to feel gorgeous

Κάτι άλλο που λατρεύουμε από τη συγκεκριμένη συλλογή: Περιλαμβάνει πολλά πολυχρηστικά προϊόντα - και όπως έχουμε ξαναπει, τα 2 σε 1 ή 3 σε 1 προϊόντα είναι το απόλυτο trend τελευταία. Έτσι, το 3-in-1 All Over Stick, η παλέτα για πρόσωπο και μάτια Romantic Shades Face & Eyes Palette, το 3-in-1 Eyeshadow & Eyepencil και το 4-in-1 brush είναι κάποια από τα πολυχρηστικά προϊόντα που πρέπει να κάνεις δικά σου.

kiko milano

Όσο για το απαραίτητο sun-kissed glow που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε από την άνοιξη κιολας, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να εφοδιαστείς με τα εξής τρία προϊόντα: Το Multi Finish Floral Blush για τα μήλα, που θα ενισχύσει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου, το Floral Bronzer για υπέροχη ηλιοκαμμένη όψη στους κροτάφους, στα ζυγωματικά, στη μύτη και στο μέτωπο, αλλά και το Rays of Light Highlighter για διακριτικές λάμψεις - μια hot makeup τάση που δεν πρόκειται να φύγει σύντομα από τη μόδα.

Όσο για τα μάτια σου; Επίλεξε την ιδανική απόχρωση που κολακεύει καλύτερα το χρώμα τους από την Enchanting Eyeshadow Palette, που περιέχει χρώματα υψηλής απόδοσης σε ματ ή μεταλλικό αποτέλεσμα και φρόντισε να "γεμίσεις" τα φρύδια σου με το Eyebrow Duo, που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τα τόσο hot-right-now feathery brows.

kiko milano

Και μην ξεχάσεις να σετάρεις το μακιγιάζ σου στο τέλος απλώνοντας λίγη διάφανη πούδρα - ίσως το πιο σημαντικό βήμα της διαδικασίας μακιγιάζ, ιδίως αν έχεις λιπαρό δέρμα και γυαλίζεις μετά από λίγη ώρα. Η Blooming Perfecting Powder, που είναι δημιουργημένη με ένα ανάγλυφο λουλούδι, σίγουρα θα σε ξετρελάνει.

Last but not least, τα χείλη και τα νύχια μας είναι εξίσου σημαντικά - ενώ έχει αποδειχτεί ότι τα χαρούμενα χρώματα μανό μάς βάζουν κατευθείαν σε ανοιξιάτικο mood. Επίλεξε το δικό σου αγαπημένο ροζ ή ζεστό nude για τα χείλη, ανάμεσα από τρεις επιλογές: Το Long lasting Matte Lipstick, το Flower Glow Hydrating Lipstick ή το απαλό Charming Lip Gloss, ανάλογα με το αν επιθυμείς σταθερό χρώμα, πλούσια ενυδάτωση και χρώμα ή διακριτική λάμψη σε αυτά αντίστοιχα.

kiko milano

Όσο για τα βερνίκια, νομίζουμε ότι θα δυσκολευτείς πολύ να διαλέξεις μόνο μια από τις πολλές αποχρώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάξουν με το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου. Enjoy!

kiko

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ