Follow us

Χρειάζεσαι ένα μόνο προϊόν για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ τώρα

Διάβασε

Το πολυχρηστικό προϊόν που θα σου λύσει τα χέρια.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ αυτήν την στιγμή, όπως απέδειξε το κόκκινο χαλί των φετινών Oscars (βλ. Mila Kunis, Zoë Kravitz, Amy Forsyth, Lily James και Hailey Bieber) είναι τα μονοχρωματικά μακιγιάζ, δηλαδή η επιλογή ενός χρώματος τόσο για τα μάτια, όσο και για τα χείλη και τα μάγουλα. Η υιοθέτηση της τάσης είναι πολύ πιο εύκολη απ' όσο νομίζεις.

Το cult favourite primer που οι makeup artists αγοράζουν ξανά και ξανά

Το πολυχρηστικό προϊόν που θα σου λύσει τα χέρια

Τo μόνο που θα χρειαστείς για να υιοθετήσεις το makeup trend που λατρεύουν οι stars είναι μια κρεμώδης σκιά, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο στα μάτια, όσο και στα μάγουλα και τα χείλη σου. Αγαπημένη επιλογή αποτελεί η Always On Cream Eye Shadow της Smashbox, η οποία αναμιγνύεται εύκολα και έχει μεγάλη διάρκεια, καθώς είναι εμπλουτισμένη με primer.

Χρειάζεσαι ένα μόνο προϊόν για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ τώρα

Εφαρμόζοντάς τη με τα ακροδάχτυλά σου, μπορείς να πετύχεις ένα all over the eye shadow look, ενώ παίρνοντας μια μικρή ποσότητα με ένα λεπτό πινέλο, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο ευφάνταστα eyeliner looks. Εφάρμοσέ την ταμποναριστά στα μάγουλα για να υιοθετήσεις το eye blush trend, αλλά και στα χείλη για να ολοκληρώσεις το μονοχρωματικό μακιγιάζ σου.

Το προϊόν μακιγιάζ που θα κάνει όλους να ρωτούν τι έκανες και λάμπεις τόσο

Κυκλοφορεί σε μια μεγάλη ποικιλία έντονων, αλλά και ουδέτερων χρωμάτων έτσι ώστε να μπορείς να πετύχεις fun, αλλά και πιο everyday looks. Εμείς ξεχωρίζουμε τις πιο φορέσιμες αποχρώσεις για όλο το πρόσωπο, όπως τις Warm Pink, Sienna και Amber.

Το concealer που δεν "κάθεται" στις λεπτές γραμμές κοστίζει λιγότερο από 15€

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ