Follow us

Το προϊόν μακιγιάζ που θα κάνει όλους να ρωτούν τι έκανες και λάμπεις τόσο

Το primer με βιταμίνη C που ξέρουμε ότι θα λατρέψεις.

primer για λάμψη Pixel Formula

Σου έχει τύχει ποτέ να κοιμηθείς καλά το βράδυ, να είσαι ερωτευμένη ή απλά πάρα πολύ χαρούμενη και stress-free κι όλοι να σε ρωτούν "τι έκανες και λάμπεις τόσο"; Το glowy αυτό look στην επιδερμίδα σου μπορείς να το πετύχεις σε καθημερινή βάση ανεξαρτήτου διάθεσης και επιπέδων άγχους, απλά ενσωματώνοντας στη ρουτίνα μακιγιάζ σου ένα primer για λάμψη.

3 "έξυπνα" μυστικά μακιγιάζ που μόνο μια drag artista γνωρίζει

Το καλύτερο primer για λάμψη που δοκιμάσαμε τελευταία

Το ολοκαίνουριο Photo Finish Illuminate Glow Primer της Smashbox είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C κι έτσι περιποιείται την επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας τον πιο glowy "πρόσωπό" της. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με το Silkscreen Complex, κι έτσι δημιουργεί μια μεταξένια ασπίδα προστασίας που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, βελτιστοποιώντας παράλληλα την υφή της και ενδυναμώνοντάς την απέναντι σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η μόλυνση και το μπλέ φως.

Αδιάβροχη mascara | Το μυστικό των makeup artists στο LA για εύκολο ντεμακιγιάζ

Το προϊόν μακιγιάζ που θα κάνει όλους να ρωτούν τι έκανες και λάμπεις τόσο

Όπως κάθε primer της best selling σειράς Photo Finish, "θολώνει" φυσικά τις ατέλειες, λείανει την επιδερμίδα, βοηθά με την εφαρμογή του μακιγιάζ και διασφαλίζει τη μακρά διάρκειά του. Όπως καταλαβαίνεις, είναι το απόλυτο must-have της φετινής -αλλά και κάθε- άνοιξης.

Το κραγιόν που φορούν τώρα όλα τα it girls

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ