Follow us

Grammys 2022 | Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε από το κόκκινο χαλί

It's awards' season και η λάμψη σε συνδυασμό με μια φυσική, αβίαστη κομψότητα ήταν κυρίαρχες για άλλη μια φορά.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Η 64η τελετή των βραβείων Grammys 2022 πραγματοποιήθηκε στο MGM Grand Garden Arena στο Las Vegas στις 3 Απριλίου και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αποτέλεσε την ιδανική "αρένα" για beauty πειραματισμούς από τις παρουσιάστριες, τις υποψήφιες για βραβείο Grammy αλλά και όλες τις καλεσμένες.

H Zendaya επιμελήθηκε μόνη της το Οσκαρικό μακιγιάζ της - και ήταν ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει

Η μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά την τελετή απονομής των Oscars 2022 όμως δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το glam και τη λάμψη της τελευταίας. Οι απαστράπτουσες εμφανίσεις μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων ενώ την προσοχή μας κέντρισαν, τι άλλο, τα beauty looks των celebrities. Από το πλατινέ-ξανθό στα μαλλιά της Dua Lipa μέχρι το super natural hair look της Hailey Bieber, με την beach-style πλεξούδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλο και κάτι μπορούμε να αντιγράψουμε, όσο τολμηρά κι αν ήταν κάποια looks.

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα Grammys 2022 ήταν τα εξής:

Dua Lipa

H Dua Lipa πρόσεξε αναμφίβολα την κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή της, από την κορυφή έως τα νύχια (κυριολεκτικά). Η τραγουδίστρια ξαναέβαψε τα σκούρα μαλλιά της σε ένα πλατινέ ξανθό αφήνοντας πιο σκούρα τη ρίζα της ενώ ταίριαξε με κάποιον τρόπο το μανικιούρ με τα μαλλιά της, αφού έβαψε τα νύχια της σε ένα metallic golden χρώμα, αποδεικνύοντας ότι τα chrome nails είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Loading...
Loading...
Loading...

Hailey Bieber

Τι να πει κανείς για τη Hailey Bieber, που ό, τι κι αν φορέσει τραβάει τα βλέμματα πάνω της σαν μαγνήτης; Πιο φυσική από ποτέ, εμφανίστηκε με ένα πολύ φυσικό και low-maintenance look, πλέκοντας τα μακριά μαλλιά της σε μια χαμηλή κοτσίδα. Τα οβάλ νύχια της είχαν μια διάφανη λάμψη που ταίριαξε με τα διαμαντένια δαχτυλίδια της, ενώ στο πρόσωπο έδωσε βάση κυρίως στο ρουζ, που ήταν όσο έντονο έπρεπε (και σύμφωνο με τη νέα τάση του eye blush trend).

Loading...

Lady Gaga

Πιστή στο Old Hollywood glam που τόσο της αρέσει, η star υιοθέτησε και πάλι ένα χτένισμα που μάς πήγε κατευθείαν πίσω στη δεκαετία του '50 - σχεδόν ολόιδιο με το hairstyle που είχε κάνει πριν λίγο καιρό για τα Critics Choice Awards. Το μαύρο winged liner και τα ροζ-σομόν χείλη ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της με τον καλύτερο τρόπο.

Loading...

Rachel Zegler

2 διαφορετικά makeup looks για τη μόλις 20 ετών τραγουδίστρια και ηθοποιό - κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε. Κοραλλί κραγιόν και soft grey smokey ή shimmery pink σκιά με nude χείλη; Από εμάς πάντως είναι ναι και για τα δύο.

Loading...
Loading...

Billie Eilish

Wispy bangs, μοντέρνο half-up και μαύρο khol μολύβι στο εσωτερικό του άνω και κάτω βλεφάρου. Yay or Nay;

Loading...

Olivia Rodrigo

Μακριά, κυματιστά μαλλιά και winged liner ήταν οι λεπτομέρειες του beauty look της 19χρονης (και νικήτριας Grammy award) pop τραγουδίστριας.

Loading...
Loading...

Paris Hilton

Αυτό που μας τράβηξε ξεκάθαρα την προσοχή ήταν η sky-high αλογοουρά της διάσημης κληρονόμου με την πλαϊνή φράντζα να δίνει ένα polished twist στο look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ