Follow us

H Chiara Ferragni και η φωτογραφία με τα σπυράκια στο πρόσωπό της | "Πάντα είχα πολύ έντονα ξεσπάσματα ακμής"

Η influencer εξομολογήθηκε ότι συνήθιζε να έχει μεγάλη ανασφάλεια με το δέρμα της.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Σε μια πολύ ουσιαστική και ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram προχώρησε η Chiara Ferragni, η οποία αποκάλυψε μέσα από μια φωτογραφία της ότι η μεγαλύτερη ανασφάλειά της αφορά το δέρμα της. Πιο αναλυτικά, η influencer ανέβασε μια κοντινή selfie που έδειχνε το πρόσωπό της με ακμή, και πιο συγκεκριμένα, ένα ξέσπασμα από μικρά εξανθήματα και σπυράκια στην περιοχή του πηγουνιού.

Όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια, η ακμή την ταλαιπωρεί από... πάντα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, έχει ακμή από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Το πιο συχνό δερματικό πρόβλημα έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της εφηβείας της αλλά συνέχισε και στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της μέχρι και σήμερα. Φυσικά, ήταν μεγάλη πρόκληση για εκείνη το γεγονός της κάλυψης της ακμής, αφού δραστηριοποιείται σε έναν χώρο όπου η (αψεγάδιαστη) εικόνα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μια celebrity.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει την ακμή της σε ένα βίντεο χωρίς φίλτρα (και κόμπλεξ)

Κι αυτό ακριβώς το στερεότυπο τόλμησε να "σπάσει" η πασίγνωστη influencer, δημοσιεύοντας πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία του προσώπου της χωρίς κανένα φίλτρο ή photoshop. Με λίγα λόγια, μάς έδειξε το "γυμνό" της δέρμα χωρίς καθόλου makeup, όπως ακριβώς είναι όταν ξυπνάει. Και μιας και την τελευταία περίοδο βρίσκεται σε έξαρση και πάλι η ακμή της, η Ferragni βρήκε την τέλεια αφορμή και ευκαιρία να μιλήσει για το πρόβλημα και την αντιμετώπισή του, τις ανασφάλειές της, αλλά και για την πίεση που υφίσταται για την τέλεια εικόνα.

Κάνε swipe left για να δεις τη φωτογραφία:

Loading...

Αν ένα πράγμα μάς έμεινε από αυτό το Ig post είναι ότι ακόμα και οι celebrities έχουν μικρές μάχες να αντιμετωπίσουν και ότι κανείς δεν είναι όσο τέλειος θέλει να δείχνει στα social media. Όπως επίσης ότι καλό είναι να αποδεχόμαστε τις ατέλειές μας, να τις δείχνουμε, ακόμα και να είμαστε περήφανοι/ες γι' αυτές, καθώς είναι εκείνες που μας κάνουν μοναδικούς/ές. Η Chiara Ferragni τόλμησε να παραδεχτεί στους πάνω από 25 εκατομμύρια followers της ότι έχει κουραστεί να πρέπει να δείχνει πάντα τέλεια, ανοίγοντας (ελπίζουμε) τον δρόμο για κατάρριψη των αιώνιων στερεοτύπων τελειότητας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, "ήρθε ο καιρός να κανονικοποιήσουμε το δέρμα με ατέλειες αλλά και να σταματήσουμε να νιώθουμε πίεση για να είμαστε πάντα άψογες".

Η αντιμετώπιση

Όσο για την αντιμετώπιση της ακμής, παραδέχτηκε ότι τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά, κυρίως χάριν ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής που ακολουθεί πιστά. Πιο αναλυτικά, ακολουθεί μια αγωγή με βιταμίνες για να ρυθμίσει τις ορμόνες της ενώ προσπαθεί να είναι χαρούμενη και να μην σκέφτεται πολύ το πρόβλημα. Μπορεί που και που να εμφανίζει σπυράκια όμως έχει συμφιλιωθεί πλήρως με το πρόβλημα και πλέον δεν την πειράζει ιδιαίτερα.

Γνωρίζεις τι είναι το "textured skin" και τι ακριβώς αφορά;

Χωρίς αμφιβολία όμως, παραδέχεται ότι το έντονο άγχος και η κακή ψυχολογία είναι από τις πιο σοβαρές αιτίες εμφάνισης ακμής στο πρόσωπό της και το διαπίστωσε για άλλη μια φορά όταν πρόσφατα πέρασε μεγάλο στρες λόγω της εσπευσμένης εισαγωγής του συζύγου της, Fedez, στο νοσοκομείο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ