Follow us

Έβαψες τα νύχια σου και χάλασε το βερνίκι; Πώς να το διορθώσεις σε 5'

Μια πολύ απλή διαδικασία 5 βημάτων από την expert nail artist του οίκου Chanel.

νύχια iStock

H ιστορία γνωστή: Έχεις βάψει τα νύχια σου με πολλή προσοχή, περνώντας τα δύο απαραίτητα στρώματα αλλά και το top coat και περιμένεις στωικά να στεγνώσουν όταν μια μικρή, αφηρημένη κίνηση σού χάλασε το μανικιούρ μέσα σε 1''. Ή ακόμα χειρότερα, επέλεξες να κάνεις απλό μανικιούρ αντί για ημιμόνιμο και ξόδεψες τουλάχιστον ένα μισάωρο στο nail salon για να περιμένεις να στεγνώσει το άψογο, κατά τ' άλλα, αποτέλεσμα που σού χάρισε η αγαπημένη σου μανικιουρίστ, και αυτά χαλάνε όταν πιάνεις τα κλειδιά, το κινητό, την τσάντα σου. Χαμένος κόπος; Μην πανικοβάλλεσαι γιατί ακόμα και γι' αυτό υπάρχει λύση - και συμβαίνει συνέχεια σε όλες μας. Πριν αρχίσεις να σιχτιρίζεις την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισες να βάψεις τα νύχια σου με απλό βερνίκι αντί να κάνεις ημιμόνιμο, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Τι είναι το "slugging manicure" που δοκιμάζουν τελευταία όλες οι skincare gurus;

Η Betina R. Goldstein, επίσημη nail artist του οίκου Chanel, μάς έδειξε ακριβώς πώς να διορθώσουμε ένα "μουτζουρωμένο" νύχι μέσα σε 5 απλά βήματα. Και πραγματικά, η διαδικασία είναι πανεύκολη και το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα buffer και το ίδιο μανό με το οποίο πέρασες τα νύχια σου εξαρχής.

Τι να κάνεις αν χάλασε το μανικιούρ σου

#1. Ξεκίνα λιμάροντας το χαλασμένο νύχι - και μόνο στο σημείο που έχει ξεβάψει - απομακρύνοντας το χαλασμένο χρώμα και λειαίνοντας την επιφάνεια. Προσοχή, πρέπει να το κάνεις σε στεγνό βερνίκι.

#2. Απομάκρυνε τα όποια υπολείμματα βερνικιού η σκόνη με ένα πινέλο.

#3. Πέρασε ένα στρώμα βερνικιού μόνο στην περιοχή που έχεις λιμάρει και είναι κενή χρώματος. Άφησέ το να στρεγνώσει καλά.

#4. Πέρασε άλλο ένα στρώμα μανό αυτή τη φορά σε όλο το νύχι, για να καλύψεις ομοιόμορφα το "μπάλωμα" που έχει δημιουργηθεί με τη διαφορά χρώματος.

#5. Περίμενε να στεγνώσουν πολύ καλά και ολοκλήρωσε με ένα top coat.

Δες και το παρακάτω βίντεο:

Loading...

Βρήκαμε τον πιο έξυπνο τρόπο να διορθώσουμε το gel μανικιούρ μας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ