Η Τάμτα υιοθέτησε το makeup trend που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη

Οι πειραματισμοί με χρώμα στο μακιγιάζ επέστρεψαν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το videoclip του remake του τραγουδιού "Εκδρομή" του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε συνεργασία με την Τάμτα κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες. Αφού ξεπεράσαμε τα νοσταλγικά feels, την προσοχή μας τράβηξε το άκρως ανοιξιάτικο φούξια eye makeup της Τάμτα.

Το είπαμε πρώτες | Αυτές είναι οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια τώρα

Κρατώντας την επιδερμίδα της "γυμνή" και χαρίζοντας λίγη λάμψη στα χείλη της με ένα gloss, η pop star έκανε το βλέμμα της το επίκεντρο της προσοχής, υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης.

Ελένη Βουλγαράκη | Τα αισθησιακά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Τρανή απόδειξη τα μοντέλα, που περπάτησαν στο catwalk τον περασμένο Σεπτέβριο για λογαριασμό του οίκου Prabal Gurung, που παρουσιάσε τη SS22 συλλογή του, έχοντας δραματικά neon eye looks.

Την τάση των neon χρωμάτων στα μάτια υιοθέτησαν επίσης τα μοντέλα (και η Dua Lipa) στο show του οίκου Versace, με την Pat McGrath να δημιουργεί layered cat eyes με έντονα χρώματα, όπως πράσινο και μπλε.

Αν το στιλ σου δεν είναι τόσο εκκεντρικό όσο της Τάμτα και τα τόσο έντονα eye looks σε τρομάζουν, ενσωμάτωσε στο μακιγιάζ σου παστέλ χρώματα, όπως τα μοντέλα στο show του οίκου Paul & Joe.

Δες το makeup look της Τάμτα:

Tags