Η τάση στα νύχια που υιοθετούν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers

Warning: Θα θέλεις να κλείσεις αμέσως ραντεβού στο nail salon.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

"Pastels for spring? Groundbreaking", θα έλεγε σίγουρα η Miranda Priestly από την ταινία The Devil Wears Prada, αν έκανε ένα γρήγορο scroll στο Instagram feed των περισσότερων Ελληνίδων influencers. Όχι όμως εμείς, που ξέρουμε πολύ καλά ότι τα παστέλ ανοιξιάτικα μανικιούρ ήταν, είναι και θα είναι μια πάντα safe και πολύ κομψή επιλογή.

Νάντια Μπουλέ | Το κλασικό άρωμα που δεν αλλάζει με τίποτα

Στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά basic είναι, αφού οι τάσεις καλούν για ενδιαφέροντες πειραματισμούς με nail art σχέδια, όπως floral designs και swirls. Τώρα όσον αφορά τις it αποχρώσεις της σεζόν, οι Ελληνίδες influencers "ψηφίζουν" το baby pink, το λιλά, το κίτρινο και το mint. Αν δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις (συμπάσχουμε!), τότε τόλμησε να συνδυάσεις δύο τάσεις σε ένα nail look, κάνοντας ένα γαλλικό μανικιούρ με διαφορετικό χρώμα στην άκρη κάθε νυχιού.

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτά είναι τα ωραιότερα ξανθά χρώματα μαλλιών όλων των εποχών

Τα παστέλ χρώματα δεν είναι όμως η μόνη it επιλογή φέτος την άνοιξη. Στη "βόλτα" μας στο Instagram, συναντήσαμε και πολλές influencers που προτίμησαν να καλωσορίσουν τη νέα σεζόν με έντονα, φωτεινά χρώματα. Το κόκκινο παραμένει μία από τις go-to επιλογές τους, ενώ στη λίστα με τις must try αποχρώσεις προστίθενται το electric blue και το φούξια.

Το super κολακευτικό κούρεμα που κάνουν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers

Σε ένα πράγμα πάντως συμφωνούν όλες: Το μανικιούρ της άνοιξης θέλει χρώμα. Ακολουθούν οι αγαπημένες τους επιλογές για να πάρεις ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο nail salon:

Τα ανοιξιάτικα μανικιούρ που αγαπούν οι Ελληνίδες influencers

Team Pastel

Σουζάνα Κεγγίτση

Μαριτίνα Χαλβατζή

Εβελίνα Νικόλιζα

Βασιλική Καρανζογιάννη


Team Bold

Ραφαέλα Ψαρρού

Ισμήνη Νταφοπούλου

Μαρία Παπαγεωργίου

Έβελυν Καζαντόγλου

Κλειώ Στασινού


Ελένη Μενεγάκη | Το μόνο ρουζ που έχει τώρα στο νεσεσέρ της