Follow us

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτά είναι τα ωραιότερα ξανθά χρώματα μαλλιών όλων των εποχών

Ο πιο ενημερωμένος οδηγός επιλογής του τέλειου ξανθού.

ξανθά χρώματα μαλλιών Pixel Formula

Platinum, strawberry, icy, bronde: Η λίστα με τις διαφορετικά ξανθά χρώματα μαλλιών μοιάζει να μην έχει τέλος. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 12 πιο κομψά και κολακευτικά για να "μελετήσεις" λίγο πριν κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο:

Θα γίνεις κουμπάρα; Δες τι χτενίσματα έκαναν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities και πάρε ιδέες

Τα 12 ωραιότερα ξανθά χρώματα μαλλιών όλων των εποχών

Bronde

Loading...

Αν είσαι φυσική καστανή, αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για εσένα. Παντρεύει το ξανθό με το καστανό, χαρίζοντάς σου την ανανέωση που επιθυμείς, χωρίς όμως σπουδαία ρίσκα και πιθανά κλάματα στο κομμωτήριο. Οι πιο φωτεινοί τόνοι συγκεντρώνονται στο μπροστινό μέρος του προσώπου, φωτίζοντάς το και κάνοντάς το να δείχνει νεανικό και φρέσκο.

Dirty Blonde

Loading...

Η dirty blonde είναι μια universally flattering ξανθιά απόχρωση, η οποία μιμείται τις sunkissed ανταύγειες που δημιουργεί ο ήλιος στα μαλλιά, δίνοντας παράλληλα την ψευδαίσθηση "βρώμικων" μαλλιών, όπως μαρτυρά το όνομά της.

Το ξανθό σαντρέ έχει την τιμητική του και σε συνδυασμό με ένα μπαλαγιάζ ή ένα ombre εφέ δημιουργούν ένα πολύ κομψό low maintenance look, ιδανικό για εσένα που βαριέσαι τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Είναι επίσης ιδανικό για εσένα που αγαπάς τις πιο φυσικές αποχρώσεις, αλλά και για εσένα που είσαι καστανή και θέλεις να "ανοίξεις" τα μαλλιά σου χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις ιδιαίτερα.

Coconut Candy

Loading...

Πρόκειται για την πλέον ιδανική απόχρωση για τις τις καστανόξανθες, αλλά και τις καστανές με σχετικά ανοιχτόχρωμη βάση, η οποία συνδυάζει τρεις από τις μεγαλύτερες τάσεις της περσινής χρονίας: Τις ανταύγειες money piece που πλαισιώνουν το πρόσωπο, τις ξανθές αποχρώσεις και το μπαλαγιάζ.

Είναι ιδανική για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, "ανοίγοντας" το χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς όμως να κάνεις κάποια πολύ δεσμευτική αλλαγή. Σε αντίθεση με τις κλασικές ξανθές αποχρώσεις του καλοκαιριού, όπως οι χρυσαφένιες και οι μελί, που είναι συνήθως πιο ζεστές, η συγκεκριμένη έχει ψυχρό υπότονο, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει.

Amaretto Biscotti

Loading...

Εμπνευσμένη από το πεντανόστιμο ιταλικό μπισκοτάκι με αμύγδαλα, η απόχρωση Amaretto Biscotti είναι ένα ζεστό χρυσό ξανθό που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες.

Για να πετύχεις την εν λόγω απόχρωση, θα πρέπει να ζητήσεις από την colorist σου να ξεκινήσει από μία σκούρα ξανθιά βάση και να προσθέσει φυσικούς μπρούτζινους τόνους για να ζεστάνει το χρώμα. Στη συνέχεια, ζήτησε να προσθέσει χρυσούς τόνους για να φωτίσει το πρόσωπο.

Playboy Blonde

Loading...

Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1990, αυτό το φωτεινό ξανθό χρώμα μαλλιών χαρίζει ένα υπέροχο bombshell look. Για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή και το χρώμα τους φωτεινό μην παραλείψεις την περιποίησή τους με μοβ σαμπουάν και conditioners, αλλά και βαθιά ενυδατικές θεραπείες, έλαια και μάσκες.

Flicky Bob | Το πιο κομψό κούρεμα της άνοιξης κολακεύει όλες τις γυναίκες

Champagne Blonde

Loading...

Πρόκειται για την τέλεια απόχρωση μεταξύ του ξανθού και του ροζ. Είναι ψυχρή και ταυτόχρονα θερμή και κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας.

True Platinum

Loading...

Το ξανθό πλατινέ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις μαλλιών κι όχι άδικα: Αν γίνει σωστά, φωτίζει υπέροχα το πρόσωπο, ενώ χαρίζει έναν fashion forward αέρα σε κάθε εμφάνιση.

Mushroom Blonde

Loading...

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη προσέγγιση του ξανθού που πλησιάζει αρκετά στο μπεζ και το nude με γκρι υποτόνους. Είναι μια σκοτεινή απόχρωση, στο σταχτί φάσμα του ξανθού, η οποία μιμείται τις φυσικές διαβαθμίσεις χρώματος που βρίσκονται στο κάτω μέρος των μανιταριών, απ' όπου προκύπτει και το όνομά του. Αυτό που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη απόχρωση από άλλες όμοιες είναι κάποια key χαρακτηριστικά: Οι σκούρες ψυχρές καστανές ρίζες και οι ανοιχτόχρωμες τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Αντίο φριζάρισμα | Οι καλύτερες μάσκες με κερατίνη για πιο λεία και υγιή μαλλιά

Pearly Golden

Loading...

To Pearly Golden είναι ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα 'φωνάζει' καλοκαίρι. Aποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν ένα low maintenance look και δεν θέλουν να ανησυχούν για το πότε θα είναι η επόμενη επίσκεψή τους στο κομμωτήριο για touch ups.

Για να το πετύχεις, ζήτησε ένα κλασικό ξανθό μπαλαγιάζ, με μίνιμαλ toning στις ρίζες. Ύστερα από μερικούς μήνες, τα μαλλιά σου θα έχουν αυτό το υπέροχο "ξεθωριασμένο" ζεστό ξανθό χρώμα που βλέπεις στις φωτογραφίες στο Instagram.

Blonde Hair With Root Smudge

Loading...

Αν θέλεις να ανανεώσεις τα ξανθά μαλλιά σου μπορείς να ζητήσεις από τον colorist σου smudged roots, δηλαδή σκουρόχρωμες ρίζες, που δημιουργούν ένα effortlessly cool αποτέλεσμα.

Like a Pro | Πώς να ισιώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα καις

Icy Blonde

Loading...

Σε εσένα που θέλεις να κάνεις μια extreme αλλαγή στην εμφάνισή σου, δεν έχουμε παρά να προτείνουμε την απόχρωση icy blonde. Αυτή η πολύ ανοιχτόχρωμη απόχρωση του ξανθού ταιριάζει εξαιρετικά σε γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα, όπως βλέπεις παραπάνω, καθώς δημιουργεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Strawberry Blonde

Loading...

Αν θέλεις να πειραματιστείς λίγο περισσότερο με τα μαλλιά σου, επίλεξε μία ροδακινί ξανθιά απόχρωση ή μια strawberry blonde που θα χαρίσει φως και νεανικότητα στο πρόσωπό σου.

Θεραπεία κερατίνης | Απαντάμε στις 5 πιο συχνές ερωτήσεις για το "θαυματουργό" treatment

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ