Follow us

Νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες με μη επεμβατικό τρόπο; Κι όμως, γίνεται

Τα ενέσιμα fillers και το Botox δεν είναι πάντα η λύση.

beauty Unsplash

Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο είναι ότι όλες μας, κάποια στιγμή, θα εμφανίσουμε ρυτίδες στο πρόσωπο. Και όσο κι αν, σε καμία περίπτωση, δεν είναι κάτι κακό, αφού δείχνουν πόσο καλή ζωή έχεις κάνει και αποτελούν την απόδειξη όλων των συναισθημάτων και των εμπειριών που έχεις βιώσει, η αλήθεια είναι ότι είναι ένα δείγμα αλλαγών που συμβαίνουν στο δέρμα μας.

Οι λεπτές γραμμές έκφρασης (δυναμικές ρυτίδες) που αποτυπώνουν όλα μας τα συναισθήματα τείνουν να εγκαθίστανται στο δέρμα με το πέρασμα του χρόνου, με διάφορους παράγοντες να εμποδίζουν την επιστροφή της επιδερμίδας στην προτέρα κατάσταση, μετατρέποντας έτσι τις δυναμικές ρυτίδες σε στατικές.

Αποτέλεσμα; Είναι πολύ πιθανό να έχεις λεπτές γραμμές ήδη από τα 20 σου, ενώ στα early 30s αυτές οι γραμμές έχουν ήδη αρχίσει να βαθαίνουν και να μένουν μόνιμα στο δέρμα σου.

The treatments

Κι επειδή γνωρίζουμε ότι θες το δέρμα σου να είναι φρέσκο και νεανικό, ει δυνατόν χωρίς τη χρήση επεμβατικών fillers, σού παρουσιάζουμε τη δερμοκαλλυντική αγωγή Fillerina, την πρώτη μη ενέσιμη γενιά αγωγής filler για εύκολη εφαρμογή στο σπίτι. Χάρη σε αυτή μπορείς να πετύχεις αναπλήρωση του δέρματος και γέμισμα των ρυτίδων στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και των βλεφάρων αλλά και αναπλήρωση όγκου και αναδιαμόρφωση του περιγράμματος των χειλιών, χάρη στην εντατική δράση αύξησης του όγκου και γεμίσματος των ρυτίδων.

Οι αγωγές είναι οι Fillerina 12ΗΑ Lip & Mouth και η Fillerina 12ΗΑ Eyes n' Eyelids και αφορούν την περιοχή του στόματος / χειλιών και ματιών / βλεφάρων αντίστοιχα.

For Your Eyes only

Ιδίως αναφορικά με το δέρμα της περιοχής που περιβάλλει τα μάτια, αυτό είναι πολύ λεπτό και δέχεται μεγάλη μηχανική πίεση καθημερινά από τις εκφράσεις του προσώπου, επομένως είναι ιδιαίτερα ευάλωτο στη φθορά του χρόνου και στη σταδιακή απώλεια των αποθεμάτων υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση έντονων ρυτίδων γύρω από τα μάτια και τη σημαντική μείωση της πυκνότητας του δέρματος, που με τη σειρά του οδηγεί στην απώλεια του τόνου των άνω βλεφάρων.

Νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες με μη επεμβατικό τρόπο; Κι όμως, γίνεται

Η Fillerina 12HA Densifying - Filler Eyes and Eyelids περιέχει σε υψηλή συγκέντρωση ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύμπλεγμα 12 μορίων Υαλουρονικού Οξέος με διαφορετικά μοριακά βάρη, τα οποία εισχωρούν στις διάφορες στοιβάδες του δέρματος, επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών. Επιπλέον το συστατικό Acetyl Hexapeptide-30 ενισχύει την αντιρυτιδική δράση στην περιοχή γύρω από τα μάτια και στα βλέφαρα, βοηθώντας στη μείωση των μικρο-συσπάσεων του δέρματος, μειώνοντας άμεσα και τις γραμμές έκφρασης. Η Fillerina 12ΗΑ Eyes n' Eyelids αγωγή συνδυάζεται ιδανικά με την κρέμα ματιών καθημερινής περιποίησης Fillerina 12ΗΑ Densifying Filler Eye cream, που εξασφαλίζει εντατική αντιρυτιδική δράση filler για τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και κάτω από τα μάτια, επιτυγχάνοντας το γέμισμα και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών.

fillerina

Dreamy Lips

Mε την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα του υαλουρονικού οξέος και του κολλαγόνου στο δέρμα σταδιακά μειώνεται, προκαλώντας μείωση της πυκνότητας και απώλεια όγκου στην περιοχή των χειλιών, αλλά και εμφάνιση ρυτίδων γύρω από το στόμα και την αλλοίωση του περιγράμματος. Το κάπνισμα επιδεινώνει τις ρυτίδες γύρω από το στόμα προκαλώντας μικρές κάθετες γραμμές που ξεκινούν από το περίγραμμα του άνω και του κάτω χείλους ενώ οι ρινοπαρειακές γραμμές ή γραμμές γέλιου μάλλον είναι σταθερά παρούσες, ακόμα κι όταν είσαι σοβαρή.

Η αγωγή Fillerina 12HA Αναπλήρωσης όγκου & Γεμίσματος για τα Χείλη και το Περίγραμμα είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή σε μορφή gel, η οποία προάγει το γέμισμα, την αναπλήρωση όγκου και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος των χειλιών, χάρη στην εντατική δράση αύξησης του όγκου και γεμίσματος των ρυτίδων.

fillerina

Πρόκειται για μια πατενταρισμένη σύνθεση διπλής εντατικής δράσης που περιέχει υψηλή συγκέντρωση 12 μορίων Υαλουρονικού Οξέος, ενισχυμένη από 3 μόρια Κολλαγόνου και 2 μόρια Ελαστίνης με διαφορετικά μοριακά βάρη διαδερμικής τεχνολογίας που επιτυγχάνουν γέμισμα ρυτίδων, σύσφιξη κι ελαστικότητα αλλά και την αναπλήρωση του όγκου των δερματικών ιστών προσφέροντας σφριγηλότητα, ελαστικότητα στα χείλη και αντιρυτιδική δράση στο περίγραμμα των χειλιών. Το εκχύλισμα Pseudoalteromonas Ferment είναι ένα ειδικό συστατικό, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να ενεργοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα, βοηθώντας έτσι, τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια, στη μείωση των ορατών ρυτίδων του περιγράμματος των χειλιών.

fillerina

Και οι δύο αγωγές διαθέτουν ειδικό απλικατέρ για πολύ εύκολη εφαρμογή τόσο στην περιοχή των ματιών όσο και του στόματος και των χειλιών, ενώ το άκρο τους ενδείκνυται για ελαφρύ μασάζ. Διατίθενται επίσης σε δύο βαθμούς, 3 και 5, ώστε να επιλεγεί ο κατάλληλος ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.

Mάθε περισσότερα στο labosuisse.gr και στο Instagram: Fillerina.gr.cy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ