Follow us

Nicola Peltz knows best | Πώς περιποιείται την επιδερμίδα της λίγο πριν τον γάμο της με τον Brooklyn Beckham

Το απαραίτητο skin prep που κάθε νύφη που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να κάνει πριν τη μεγάλη μέρα.

Nicola Pelltz Splash News / Ideal Image

Έφτασε η ώρα για τον πιο πολυαναμενόμενο γάμο της χρονιάς, αυτόν του Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz, που θα λάβει χώρα στη Florida το Σάββατο 9 Απριλίου. Ο πολυτελής γάμος, αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει τραβήξει εδώ και καιρό την προσοχή σύσσωμης της fashion & beauty κοινότητας, και όχι μόνο, αφού όλοι αδημονούν να δουν τα νυφικά Valentino και τo beauty look της bride-to-be αλλά και τις λοιπές λεπτομέρειες της δεξίωσης.

Η 27χρονη ηθοποιός και κόρη του δισεκατομυριούχου Nelson Peltz πάντως έχει ήδη "διαρρεύσει" μερικές πληροφορίες ως προς την beauty προετοιμασία της και πιο συγκεκριμένα, το απαραίτητο skin-prep που κάθε νύφη οφείλει να κάνει για να είναι λαμπερή τη μεγάλη μέρα. Με ένα Instagram story θέλησε να ευχαριστήσει τους αισθητικούς της που βρίσκονται πίσω από τη μεγάλη προετοιμασία, χαρίζοντάς της έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου (facial) αλλά και ένα αντιοξειδωτικό μασάζ (detox massage) για καταπολέμηση του στρες και χαλάρωση.

Like A Model | Αυτό είναι το μυστικό όλων των μοντέλων για τέλειο δέρμα

Nicola Peltz knows best | Πώς περιποιείται την επιδερμίδα της λίγο πριν τον γάμο της με τον Brooklyn Beckham

Όμως, δεν είναι μόνο η μέλλουσα νύφη που διαρρέει πληροφορίες. Ο Brooklyn Beckham θέλησε να αστειευτεί δημοσιεύοντας στα δικά του stories μια φωτογραφία της όμορφης ηθοποιού ... επί τω έργω. Ανέβασε λοιπόν ένα snapshot της ίδιας ενώ φοράει μια LED μάσκα φωτοθεραπείας, εκείνη τη μάσκα που θυμίζει ρομπότ και χρησιμοποιεί φωτάκια LED (κόκκινη και πράσινη ακτινοβολία) με στόχο να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου αλλά και να χαρίσει πιο λεία, πιο φωτεινή και πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Ο μέλλων σύζυγός της θέλησε να κάνει χιούμορ κι έγραψε: "Ανυπομονώ να σε παντρευτώ”.

nicola peltz

Όπως κάθε νύφη που σέβεται τον εαυτό της, έτσι κι εκείνη μετέρχεται κάθε μέσο για να αποκτήσει αυτό το bridal glow που θα τη βοηθήσει να λάμψει την ημέρα του γάμου της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ