Follow us

Θες να μακρύνεις τα μαλλιά σου φυσικά; Σε αυτό το hair hack "ορκίζονται' οι κοπέλες με υπέροχα, μακριά μαλλιά

Φανταζόσουν ποτέ ότι οι διασημότερες influencers θα χρησιμοποιούσαν έλαιο δενδρολίβανου για να μακρύνουν γρηγορότερα τα μαλλιά τους;

hair iStock

Αναρωτιέσαι ποια είναι η απάντηση των influencers στο αιώνιο ερώτημα του "πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου"; Κι εμείς, γι' αυτό και ψάξαμε στα social media όλους τους τρόπους που μετέρχονται οι κοπέλες με υπέροχα μαλλιά για να τα μακρύνουν γρηγορότερα, με φυσικό τρόπο.

Και όπως ίσως θα φαντάζεσαι, το μικρό τους μυστικό το βρήκαμε στο TikTok, όπου έχουν αναρτήσει μικρά tutorials που δείχνουν τι ακριβώς κάνουν σε καθημερινή βάση για να είναι τα μαλλιά τους πιο δυνατά και υγιή.

Θέλεις μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σου; Το πιο σωστό (και κολακευτικό) κούρεμα που μπορείς να κάνεις

Curious to know? Σε όλα τα βίντεο που συναντήσαμε, παρατηρήσαμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τη χρήση δενδρολίβανου σε διάφορες μορφές, που πιστεύεται ότι βοηθά σημαντικά τα μαλλιά να δυναμώσουν και να μακρύνουν.

Το πιο αγαπημένο μας όλων, και αυτό που σώσαμε αμέσως (εννοείται) ήταν το βίντεο της δημοφιλούς Γαλλίδας influencer, Mara Lafontan. Στo TikTok βίντεό της εξηγεί πώς χρησιμοποιεί το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου για τα πολύ μακριά μαλλιά της. Πιο αναλυτικά, σε στεγνά μαλλιά κάνει μασάζ με μια ειδική βούρτσα στην οποία έχει ρίξει μερικές σταγόνες από το αιθέριο αυτό έλαιο. Επιμένει αρκετή ώρα στο τριχωτό με ελαφριές, αργές κινήσεις μασάζ και την ειδική βούρτσα για μασάζ στο τριχωτό.

Hint: Η ίδια λέει με χιούμορ ότι ο νο. 1 τρόπος για να μακρύνεις τα μαλλιά σου είναι να μην τα κόβεις (συχνά). Εν μέρει συμφωνούμε, καθώς αν συνηθίζεις να τα κόβεις κάθε τόσο περισσότερο από το απαραίτητο μήκος που απαιτείται για να καθαρίζουν από την ψαλίδα, τα μαλλιά δεν προλαβαίνουν να μακρύνουν. Εν ολίγοις, ακόμα κι αν μακρύνουν θα ξανακοντύνουν με την πρώτη σου επίσκεψη στο κομμωτήριο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις για πάντα το κομμωτήριο. Καλό είναι να τριμάρεις τις άκρες 1-2 άχτυλα (το πολύ), καθώς έτσι παραμένουν υγιή και δείχνουν όμορφα.

Σπυράκια, θαμπάδα, ξηρότητα | Ξέρουμε γιατί μπορεί να εμφανίζεις (αδικαιολόγητα) ένα από τα παραπάνω συμπτώματα

Δες στο βίντεο περισσότερα για το πώς το κάνει ακριβώς:

@maralafontan

Healthy hair growth 🙏 I do this EVERY DAY

♬ original sound - Mara Lafontan

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ