Follow us

Θέλεις μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σου; Το πιο σωστό (και κολακευτικό) κούρεμα που μπορείς να κάνεις

To ολοκαίνουριο κούρεμα της Selena Gomez μάς έδωσε την ιδέα.

taylor swift Splash News / Ideal Image

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δώσεις ένταση και να τραβήξεις όλη την προσοχή στο βλέμμα σου, με το μακιγιάζ να είναι ένας από τους επικρατέστερους. Όμως, η αλήθεια είναι ότι και ορισμένα κουρέματα (με αφέλειες ή όχι) ή άλλα στιλ μαλλιών μπορούν να έχουν παρόμοια αποτελέσματα, αναδεικνύοντας τα μάτια σου ακόμα και τις φορές που είσαι εντελώς άβαφη.

Ελένη Βουλγαράκη | Η mascara για μακριές βλεφαρίδες που δεν αποχωρίζεται ποτέ ξεπουλάει κάθε δευτερόλεπτο

Ένα τέτοιο κούρεμα έκανε η Selena Gomez - από την οποία πήραμε την ιδέα - και πρόκειται για, τι άλλο, αφέλειες. Όπως έχουμε ξαναπεί, τα κουρέματα με αφέλειες (αλλά και οι κάθε είδους αφέλειες) κολακεύουν πολύ το πρόσωπο και συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα στα μάτια και στα χείλη με έναν μαγικό τρόπο. Μπορεί μερικά είδη να μην είναι πολύ low-maintenance και να χρειάζονται συνεχόμενο styling για να κάτσουν ωραία, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δύναμη που έχουν να μεταμορφώνουν στην κυριολεξία ένα πρόσωπο. Κι όλα αυτά, με μια πολύ μικρή αλλαγή στα μαλλιά - ούτε καν με ένα major κούρεμα.

Αναλυτικότερα, η τραγουδίστρια έκανε ένα από τα μεγαλύτερα trends του '22, που δεν είναι άλλο από τις "bottleneck bangs". Αυτού του είδους οι αφέλειες, που είναι εμπνευσμένες από το σχήμα του μπουκαλιού (εξ ου και η ονομασία), χωρίζονται πλαισιώνοντας δεξιά και αριστερά το μέτωπο (χωρίς να το καλύπτουν ολόκληρο) και έχουν αυτό το χαρακτηριστικό σέξι και αέρινο στιλ. Μοιάζουν λίγο με τις curtain bangs μόνο που οι bottleneck bangs είναι πιο πλούσιες και με περισσότερη κίνηση.

H Selena Gomez βέβαια έκοψε λίγο και τα μαλλιά της σε ένα πολύ μοντέρνο, φιλαριστό bob cut ενώ το χτένισμα που έκανε με τους ανάλαφρους κυματισμούς τής χάρισε εξαιρετικό όγκο και κίνηση.

Δες το κούρεμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ