Follow us

Βάσια Κωσταρά | Το χρώμα των μαλλιών της που ενθουσίασε τους fans της

Η τεχνική που κάνει το ξανθό της τόσο ξεχωριστό.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram

Η Βάσια Κωσταρά είναι ένα από τα it girls του ελληνικού Instagram με κάθε εμφάνισή της να κερδίζει μια θέση στο Pinterest board πολλών επίδοξων fashionistas. Οι στιλιστικές επιλογές της δεν είναι οι μόνες που ευθύνονται για αυτό. Πηγή έμπνευσης αποτελεί και το signature hair look της με τις ανάλαφρες μπούκλες, τον όγκο και το ιδιαίτερο ξανθό χρώμα με τις σκουρόχρωμες ρίζες.

Δέσποινα Βανδή | Αυτό είναι το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Loading...

"Κορίτσια μου δεν έχω ιδέα ποια είναι η τεχνική για το χρώμα των μαλλιών μου", έγραψε σε πρόσφατο story της. "Ξέρω μόνο πού να σας πω να πάτε και χαίρομαι που σας αρέσει".

Loading...

Η σχεδιάστρια επισκέπτεται την ίδια κομμώτρια εδώ και 10 χρόνια, η οποία όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ακολουθεί την τεχνική 3D Blonde, δηλαδή το μπαλαγιάζ σε δύο τόνους της ίδιας απόχρωσης για ένα πιο πολυσδιάστατο αποτέλεσμα. Οι δύο αποχρώσεις αναμιγνύονται περίτεχνα μαζί τους δημιουργώντας ένα gradient look, ενώ η αντίθεση μεταξύ τους κάνει το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Η τάση στα νύχια που υιοθετούν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers

Όσον αφορά το κούρεμά της, η Βάσια εδώ και αρκετό καιρό δηλώνει fan των curtain bangs και του φιλαρίσματος, δύο στοιχεία, που ταιριάζουν γάντι με το boho στιλ της.

Δες το story της:

Βάσια Κωσταρά | Το χρώμα των μαλλιών της που ενθουσίασε τους fans της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ