Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το απρόσμενο - αλλά πολύ σέξι - χτένισμα στα μαλλιά της

Ενθουσίασε τους ακολούθους της με rope tails, ένα χτένισμα που έχει γίνει ήδη viral.

Βαλαβάνη NDP

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επεφύλασσε νωρίτερα σήμερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφού έκανε κάποιες δημοσιεύσεις στο Instagram της με ένα πολύ ξεχωριστό χτένισμα.

Πιο αναλυτικά, η πρώην αθλητικογράφος μάς έχει συνηθίσει στα απλά χτενίσματα που αναδεικνύουν τα πολύ μακριά, καστανά μαλλιά της. Για την ακρίβεια, σπάνια τη βλέπουμε με το οποιοδήποτε hairstyle, αφού η ίδια φαίνεται να αρνείται ακόμα και τις απλές αλογοουρές, αφήνοντας λιτά τα μαλλιά της που φτάνουν μέχρι τη μέση της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προκάλεσε το Survivor και συνεχίζει να την ταλαιπωρεί 5 χρόνια μετά

Καταλαβαίνεις λοιπόν την έκπληξη όλων όταν νωρίτερα την Τετάρτη εμφανίστηκε με όλα τα μαλλιά της πλεγμένα σε ιδιόρρυθμα πλεξουδάκια, θυμίζοντας έντονα ράστα, και πιο συγκεκριμένα, εκείνο το hairstyle που συνήθιζαν όλες οι παίκτριες του Survivor πίσω στο 2017 (την εποχή δηλαδή που συμμετείχε και εκείνη στο παιχνίδι).

Δες το χτένισμα στο giveaway post που έκανε αλλά και στα stories της

Loading...
Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το απρόσμενο - αλλά πολύ σέξι - χτένισμα στα μαλλιά της
βαλαβάνη

Συγκεκριμένα, αυτά τα "πλεξουδάκια" λέγονται rope tails, ακριβώς επειδή είναι έτσι πλεγμένα ώστε να θυμίζουν σχοινιά, και ήταν μια από τις τάσεις μαλλιών που προτάθηκαν από τους σχεδιαστές στις Εβδομάδες Μόδας των σεζόν F/W '22.

Είναι μια ωραία εναλλακτική για εσένα που έχεις, ενδεχομένως, βαρεθεί τις κλασικές κοτσίδες, ενώ το γεγονός ότι η παρουσιάστρια τις έπλεξε από τη ρίζα του κεφαλιού έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Στα plus ότι όταν τα λύσει τα μαλλιά της θα έχουν ένα ονειρεμένο, φυσικό σπάσιμο, που είναι τέλειο για την εποχή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ