Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Η ανοιξιάτικη αλλαγή στα μαλλιά της θα σε κάνει να θέλεις να κλείσεις αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριο

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός ανανέωσε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της χωρίς να τα ταλαιπωρήσει καθόλου.

Ζέτα Μακρυπούλια Courtesy of L’Oréal Professionnel Paris

Κομψή και πάντα up to date σε ό,τι αφορά το στιλ της, η Ζέτα Μακρυπούλια, μετά το french glossing που έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο, αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα διακριτικό hair makeover, ανανεώνοντας το χρώμα των μαλλιών της με αφορμή τον ερχομό της άνοιξης.

Ζέτα Μακρυπούλια | H "γαλλική" αλλαγή στα μαλλιά της που ενθουσίασε

Το νέο hair look της

Ζέτα Μακρυπούλια | Η ανοιξιάτικη αλλαγή στα μαλλιά της θα σε κάνει να θέλεις να κλείσεις αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριο

Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια-ηθοποιός ανανέωσε το ξανθό χρώμα των μαλλιών της, κανόντάς το πιο έντονο και λαμπερό. Όπως μαρτυρά όμως ο ανάλαφρος όγκος και η κίνησή τους, δεν τα ταλαιπώρησε καθόλου για να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Το μυστικό της Ζέτας για λαμπερά και υγιή βαμμένα μαλλιά

Ούσα ορκισμένη ξανθιά, η Ζέτα Μακρυπούλια ξέρει πολύ καλά ότι η επιλογή της κατάλληλης βαφής είναι το Α και το Ω σε ένα επιτυχημένο hair makeover, που δεν θα αφήσει τα μαλλιά θαμπά, ξηρά και εύθραυστα. Η δική της επιλογή είναι η iNOA, η επαγγελματική βαφή που λατρεύουν εδώ και 13 χρόνια τόσο οι γυναίκες όσο και οι κομμωτές.

Ζέτα Μακρυπούλια

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο (60%!), το οποίο βοηθά τις χρωστικές να διεισδύσουν στην τρίχα δημιουργώντας ένα υγιές κι εξαιρετικά λαμπερό χρώμα. Με βέλτιστη άνεση στο τριχωτό και χωρίς καθόλου δυσάρεστες οσμές καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας, η iNOA εξασφαλίζει επίσης κάλυψη των λευκών έως και 100% για χρώμα γεμάτο ζωντάνια, εκθαμβωτική λάμψη και ορατά βελτιωμένη ποιότητα μαλλιών.

"Αυτό που αναζητώ πάντα για τα μαλλιά μου είναι το εκτυφλωτικό χρώμα σε συνδυασμό με τη βαθιά περιποίηση και θρέψη. Πίσω από κάθε νέα τάση που έχω δοκιμάσει βρίσκονται οι hair experts της L’Oréal Professionnel Paris και φυσικά η αγαπημένη μου βαφή iNOA", αποκαλύπτει η ίδια. "Εμπλουτισμένη με έλαιο και χωρίς αμμωνία, η iNOA είναι μια υπέροχη εμπειρία στο κομμωτήριο και κάθε φορά το χρωματικό αποτέλεσμα είναι απαράμμιλο!", λέει μιλώντας για τους λόγους που την επιλέγει εδώ και χρόνια.

Ζέτα Μακρυπούλια

"Η Ζέτα είναι μια γυναίκα που μας εμπνέει γιατί, όπως και εμείς, έτσι και εκείνη αγαπά τα όμορφα και υγιή μαλλιά. Για αυτό και η iNOA αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς είναι μια μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία που προσφέρει έντονο χρώμα, με έως και 100% κάλυψη των λευκών, και εκθαμβωτική λάμψη με τη δύναμη του ελαίου", αναφέρει η ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris, που ανέλαβε τη "μεταμόρφωσή" της. "Χάρη στην iNOA κάθε γυναίκα μπορεί να απολαύσει μια μοναδική και πολυτελή εμπειρία στο κομμωτήριο, για έντονο χρώμα και λάμψη".

Πώς να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να τα καταστρέψεις (ναι, γίνεται)

Ζέτα Μακρυπούλια

Αν ζήλεψες το λαμπερό ξανθό της, κλείσε τώρα το ραντεβού σου σε ένα κομμωτήριο L’Oréal Professionnel Paris για να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία iNOA, που μόνο ένας ειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί να σου προσφέρει. FYI εκεί μπορείς να υιοθετήσεις ό,τι τάση επιθυμείς, χάρη στις 123 αναμείξιμες αποχρώσεις χωρίς ίχνος αμμωνίας της iNOA. Η spa like εμπειρία στο κομμωτήριο, το υψηλής απόδοσης χρώμα, η 100% κάλυψη των λευκών, η εκθαμβωτική λάμψη και η ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών θα σε κάνει να κλείνεις ραντεβού ξανά και ξανά -trust us.

info
Ακολούθησε την L’Oréal Professionnel Paris στο Instagram @LorealPro και #LOrealPro
www.lorealprofessionnel.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ