Follow us

Αγαπάς το nude χρώμα στα χείλη; Πάμε στοίχημα ότι θα λατρέψεις αυτό το σούπερ ενυδατικό, σταθερό nude κραγιόν

Οι nude αποχρώσεις βρίσκονται διαχρονικά ανάμεσα στις top προτιμήσεις μας.

lips iStock

Αναζητάς ένα nude κραγιόν στην τέλεια απόχρωση για το δέρμα σου, που να είναι ταυτόχρονα ενυδατικό αλλά και σταθερό στα χείλη και όσο κι αν έχεις ψάξει, συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις βρει αυτό που να κάνει "τσεκ" σε όλα τα κουτάκια. Αν η εύρεση του τέλειου κραγιόν φαντάζει ένα δύσκολο project, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς. Ύστερα από πολλή έρευνα αλλά και δοκιμές, μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι βρήκαμε όλα τα παραπάνω στη συλλογή των υγρών, ματ lipsticks Inky Lips της Mon Rêve.

H κλασική, αγαπημένη σειρά ματ κραγιόν μεγαλώνει και υποδέχεται 11 ολοκαίνουργιες nude αποχρώσεις που κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες ώστε να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Παρέχουν ultra-matte αποτέλεσμα, ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη και χρώμα ανεξίτηλο που παραμένει αναλλοίωτο από το πρωί έως το βράδυ ενώ η φόρμουλά τους δεν αφυδατώνει καθόλου τα χείλη.

Αγαπάς το nude χρώμα στα χείλη; Πάμε στοίχημα ότι θα λατρέψεις αυτό το σούπερ ενυδατικό, σταθερό nude κραγιόν

Έχουν λεπτόρρευστη υφή και εύχρηστο πινελάκι για να απλώνονται πανεύκολα ενώ στεγνώνουν αμέσως προσφέροντας ομοιόμορφη κάλυψη. Και μην ξεχνάς: Τα nude χείλη είναι μια διαχρονική τάση που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα ενώ το nude θα δείχνει πάντα πολύ κολακευτικό πάνω μας, χειμώνα - καλοκαίρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ