Follow us

Ακμή | Τα 7 καλύτερα μη λιπαρά αντηλιακά για ματ αποτέλεσμα

Οι καλύτερες επιλογές από 10€.

αντηλιακό για ακμή Istock Photo

Αν έχεις λιπαρή ή ακνεϊκή επιδερμίδα, τότε ξέρεις πολύ καλά πως η εύρεση ενός αντηλιακού για ακμή με υψηλό SPF, λεπτόρρευστη υφή και ματ φινίρισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για την ακρίβεια η λιπαρή -ανυπόφορη- υφή των περισσότερων αντηλιακών προϊόντων είναι αυτή που αποτρέπει την πλειονότητα των γυναικών από το να θέσει ως προτεραιότητά της την προστασία της επιδερμίδας της από την ηλιακή ακτινοβολία.

Οι 5 καλύτερες κρέμες για σημάδια ακμής, που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Η αλήθεια είναι όμως πως αν όλες οι γυναίκες πρέπει να εφαρμόζουν σε καθημερινή βάση το αντηλιακό τους, εσύ έχεις ένα λόγο παραπάνω προκειμένου να μην βάλεις στην επιδερμίδα σου έναν ακόμα skincare "πονοκέφαλο" aka τη φωτογήρανση, και να της επιτρέψεις να επικεντρωθεί σε αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει: τη μάχη κατά της ακμής.

Τα 7 καλύτερα καθαριστικά προσώπου, που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Εμείς κάναμε όλη τη δουλειά για εσένα και αφού δοκιμάσαμε πάνω από 20 αντηλιακά για ακμή, καταλήξαμε στα 8 που όντως αξίζει να δοκιμάσεις:

Editor's Choice | Τα καλύτερα αντηλιακά για ακμή στο φαρμακείο

UV Face Mat Look Cream, Nivea

UV Face Mat Look Cream, Nivea

Η UV Face Mat Look Cream της Nivea προσφέρει άμεση και αποτελεσματική προστασία απο τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας ενώ χάρη στην τεχνολογία Shine Control χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα.

Sun Screen Color Velvet Face SPF30, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Sun Screen Color Velvet Face SPF30, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεση του Sun Screen Color Velvet Face SPF30 αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέροντας προστασία από τις ακτίνες UVA-UVB και ομοιόμορφη, ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και τη λιπαρότητα.

Protect Fluide Tres Haute Protection SPF50+, A-Derma (στα φαρμακεία)

Protect Fluide Tres Haute Protection SPF50+, A-Derma (στα φαρμακεία)

Η λεπτόρρευστη αυτή κρέμα πολύ υψηλής προστασίας έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί ειδικά για το δέρμα με τάση ακμής. Προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV, ενισχύει τον αποσταθεροποιημένο δερματικό φραγμό και καθώς περιέχει γλουταμινικό οξύ, δρα στην περίσσεια σμήγματος, αφήνοντας την επιδερμίδα ματ. 

Red Grape Tinted Sunscreen Matte Face Cream SPF30, KORRES (στα φαρμακεία)

Red Grape Tinted Sunscreen Matte Face Cream SPF30, KORRES (στα φαρμακεία)

Εμπλουτισμένη με έναν μοναδικό συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και δραστικών από Κόκκινο Σταφύλι, curcuma longa, σόγια και φυσικούς πολυσακχαρίτες, η μη λιπαρή εκδοχή της αντηλιακής κρέμας της σειράς Red Grape προστατεύει το δέρμα από την φωτογήρανση, βοηθάει στη μείωση των πανάδων και απαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων, χαρίζοντας παράλληλα ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και ματ αποτέλεσμα.

Anthelios Anti-Imperfections SPF50+, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Anthelios Anti-Imperfections SPF50+, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Αν έχεις λιπαρό ή ακνεϊκό δέρμα, αξίζει να δοκιμάσεις την αντηλιακή κρέμα προσώπου Anthelios Anti-imperfections SPF50+. Θα σε ενθουσιάσει η λεπτόρρευστη υφή της, αλλά και η υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, που προσφέρει.

Capital Soleil Mattifying 3-in-1 SPF 50+, Vichy (στα φαρμακεία)

Capital Soleil Mattifying 3-in-1 SPF 50+, Vichy (στα φαρμακεία)

Χάρη στην πράσινο άργιλο και την πρωτοποριακή τεχνολογία Oil Trap, η mattifying εκδοχή του Capital Soleil ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. 

Bee Sun Safe Gel Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Bee Sun Safe Gel Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Η ελαφριά, μη λιπαρή, cream-gel υφή της Bee Sun Safe Gel Cream την κάνει ιδανική για τις λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες. Προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB, IR και το μπλε φως, χαρίζει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση.

City Shade SPF50, Seventeen

City Shade SPF50, Seventeen

Η ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεση της κρέμας ημέρας City Shade SPF50 είναι ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα καθώς περιέχει δραστικά συστατικά που δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας και περιποιούνται την επιδερμίδα χαρίζοντας  λαμπερό και λείο δέρμα χωρίς λιπαρότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ