Follow us

Vanilla Almond Butter | Το πιο όμορφο ξανθό της άνοιξης είναι αυτό που έχει γίνει viral στο TikTok

Το μεγάλο του plus είναι ότι δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο κι έτσι μπορείς να απολαύσεις χωρίς άγχος τις διακοπές σου.

ξανθό χρώμα μαλλιών Pixel Formula

Όχι δεν πρόκειται για τη νέα προσθήκη στο drink menu των Starbucks, αλλά για το πιο trendy ξανθό χρώμα μαλλιών της άνοιξης, που έχει ενθουσιάσει τους χρήστες του TikTok. Ο λόγος για το Vanilla Almond Butter Blonde.

Τα αξεσουάρ μαλλιών στα οποία επενδύουν τώρα όλες οι fashionistas

Το ξανθό χρώμα μαλλιών που έγινε viral στο TikTok

Εμπνευσμένη από τους καραμελένιους τόνους ενός smoothie με βανίλια και αμυγδαλοβούτυρου, η συγκεκριμένη απόχρωση θυμίζει αρκετά το dirty blonde των περασμένων χρόνων με τη διαφορά ότι είναι ότι είναι αρκετά πιο "ashy" με πιο σκουρόχρωμες ρίζες και πιο ανοιχτόχρωμες άκρες.

10 ιδέες για μπαλαγιάζ σε καρέ που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Το βίντεο που σύστησε στο κοινό του TikTok τη συγκεκριμένη απόχρωση κατάφερε να γίνει viral, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 7.400.000 προβολές και 810.000 likes, επιτρέποντας έτσι στο Vanilla Almond Butter Blonde να "κερδίσει" μια θέση στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν.

Αν και έχει ανακηρυχθεί το it ξανθό χρώμα της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού, στην πραγματικότητα η in between απόχρωσή του το κάνει ιδανικό για κάθε σεζόν. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για τις καστανές, που θέλουν να ανανεώσουν το χρώμα τους για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου χωρίς όμως να πάρουν το ρίσκο μιας platinum ή buttery blonde απόχρωσης, αλλά και για τις ξανθές που αναζητούν ένα νέο τρόπο να φρεσκάρουν το hair look τους με μία απόχρωση που δεν θα απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο την περίοδο των διακοπών.

Inspo Time

Δες παρακάτω μερικά από τα ωραιότερα Vanilla Almond Butter hair looks και πάρε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...


5 δοκιμασμένοι τρόποι να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ