Follow us

Το υπογράφουμε | Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Για να την υιοθετήσεις χρειάζεσαι ένα μόνο προϊόν.

καλοκαιρινό μακιγιάζ 2022 Splash News/Ideal Image

Τα no makeup makeup looks των προηγούμενων χρόνων είναι πλέον παρελθόν. Το καλοκαιρινό μακιγιάζ 2022 καλεί για έντονα χρώματα στα μάτια, όπως άλλωστε υπέδειξαν οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές στα SS22 shows τους. Στο catwalk τα μίνιμαλ barely there μακιγιάζ έδωσαν τη θέση τους σε eye looks με έντονες εκρήξεις χρώματος, που φαντάζουν σχεδόν πρωτότυπα τώρα που έχουμε επιστρέψει -σε μεγάλο έστω βαθμό- στην κανονικότητα, και ειλικρινά δεν βλέπουμε την ώρα να τα υιοθετήσουμε.

Η μεγαλύτερη τάση στο καλοκαιρινό μακιγιάζ 2022

Loading...

Τρανή απόδειξη της κυριαρχίας του χρώματος στο μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι το SS22 show του οίκου Versace. Η Donatella Versace έστειλε τα μοντέλα του οίκου στο catwalk με δραματικά -σχεδόν neon- wings σε πράσινες και μπλε αποχρώσεις, που αναδείκνυαν ακόμα περισσότερα τα έντονα χρώματα της συλλογής.

Loading...

Μπλε αλλά και πράσινες αποχρώσεις επέλεξε και ο οίκος Prabal Gurung για το μακιγιάζ των μοντέλων του στο δικό του SS22 show.

Loading...

Τα eye looks των μοντέλων θύμιζαν αφηρημένη τέχνη σε αντίθεση με τα πιο γραμμικά looks στο show του οίκου Versace.

Loading...

"Ναι" στο μπλε είπε και το brand Rixo, τονίζοντας τα μάτια των μοντέλων του με μπλε wings και παρουσιάζοντας έτσι την πιο wearable εκδοχή της τάσης.

Loading...

Στον αντίποδα, ο οίκος Paul & Joe παρουσίασε ιδιαίτερα fun και νοσταλγικά makeup looks. Ανάμεσα σε λουλούδια, πολύχρωμα ουράνια τόξια και αφράτα σύννεφα ζωγραφισμένα στα βλέφαρα των μοντέλων, ένα πράγμα έγινε σαφές: Οι πειραματισμοί στο μακιγιάζ με έντονα χρώματα επέστρεψαν.

Get the look

Για να αντιγράψεις τα makeup looks που παρουσιάστηκαν στα μεγαλύτερα shows των εβδομάδων μόδας, δεν έχεις παρά να προσθέσεις ένα μόνο προϊόν στο νεσεσέρ σου. Ο λόγος για την υγρή, αδιάβροχη σκιά Liquid Metal for eyes & more της Radiant Professional, η οποία τώρα κυκλοφορεί σε 4 νέες super trendy limited edition αποχρώσεις: Sparkling Blue (No.22), Neon Lilac (No.23), Neon Yellow (No.24) και Neon Green (No.25).

Το υπογράφουμε | Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Ο λόγος που λέμε ότι αυτό είναι το μόνο προϊόν, που χρειάζεσαι είναι ότι με αυτήν την υγρή σκιά μπορείς να πετύχεις τα smokey eyes των ονείρων σου, καθώς το blending της είναι πανεύκολο, να δημιουργήσεις μίνιμαλ looks με ένα μόνο χρώμα σε όλο το κινητό βλέφαρο, αλλά και να αντιγράψεις τα eyeliner looks από τα shows των οίκων Versace και Rixo, χρησιμοποιώντας ένα πολύ λεπτό πινέλο. Αν είσαι mood για πειραματισμούς, μπορείς ακόμα και να τη χρησιμοποιήσεις στα χείλη!

Θα λατρέψεις την τεχνολογικά εξελιγμένη, αδιάβροχη φόρμουλα, η οποία καλύπτει τέλεια τα μάτια και τα χείλη, το έντονο μεταλλικό/neon χρώμα, αλλά και την κρεμώδη υφή της, η οποία διευκολύνει την εφαρμογή, στεγνώνει αμέσως και δεν μεταφέρεται, με αποτέλεσμα το look σου να διατηρείται αψεγάδιαστο όλη τη μέρα. Τo "add to cart", όπως καταλαβαίνεις, είναι μονόδρομος!

info
gr.radiant-professional.com/el/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ