Follow us

True Nude | Πώς να βρεις το ιδανικό nude κραγιόν για την επιδερμίδα σου

Ένας οδηγός που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την τέλεια απόχρωση nude για τα χείλη σου.

lips iStock

Το nude κραγιόν (και όλες οι αποχρώσεις του) είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια, και όχι άδικα. Πλέον, οι ζεστές πινελιές που χαρίζει η nude απόχρωση στο πρόσωπο δεν αφορούν μόνο το μακιγιάζ των ματιών (με ανοιχτά καφέ, light beige κλπ) αλλά και αυτό των χειλιών, αφού ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν nude, απαλές αποχρώσεις για να τα αναδείξουν.

Ωστόσο, είναι γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα χρώματα - όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Πρέπει να επιλέξεις τη σωστή για τα χείλη σου απόχρωση, ειδάλλως ρισκάρεις να φαίνεσαι κουρασμένη και άτονη ή το αποτέλεσμα να μην σου ταιριάζει.

Ανάμεσα στις χιλιάδες παραλλαγές των υποτόνων του nude, ποιο είναι το λεγόμενο "true nude" για την κάθε γυναίκα; Καταρχάς, σίγουρα υπάρχει απλά θέλει αρκετές δοκιμές για να ανακαλύψεις το δικό σου ιδανικό χρώμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, με τους επικρατέστερους να ορίζουν ότι πρέπει να κινηθείς με βάση τον τόνο επιδερμίδας σου.

Όσο για το ποια κραγιόν να επιλέξεις, εμείς δοκιμάσαμε τη συλλογή των υγρών, ματ lipsticks Inky Lips της Mon Rêve που ανανεώθηκε με 11 ολοκαίνουργιες αποχρώσεις. Παρέχουν ultra-matte αποτέλεσμα, ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη και χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο από το πρωί έως το βράδυ ενώ η φόρμουλά τους δεν αφυδατώνει καθόλου τα χείλη. H λεπτόρρευστη υφή και το εύχρηστο πινελάκι σε βοηθά να τα απλώνεις πανεύκολα ενώ στεγνώνουν αμέσως προσφέροντας ομοιόμορφη κάλυψη.

Loading...

Loading...

Δες παρακάτω σε ποιον τόνο επιδερμίδας ανήκεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή κραγιόν:

Αν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, σαν γάλα, σού ταιριάζουν οι απαλές ροζ αποχρώσεις και σίγουρα όχι οι εντελώς μπεζ ή ανοιχτές καφέ. Δοκίμασε την απόχρωση 12 των Inky Lips από Mon Rêve και θα μας θυμηθείς.

True Nude | Πώς να βρεις το ιδανικό nude κραγιόν για την επιδερμίδα σου

Αν το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο με απαλούς χρυσαφένιους τόνους, τότε οι πιο θερμοί τόνοι nude είναι για σένα, με το pink-nude αλλά και beige nude να είναι ιδανικά. Δοκίμασε την απόχρωση 11 από Mon Rêve.

σσ

Αν ανήκεις στις γυναίκες με ζεστό σταρένιο τόνο δέρματος, τότε θα πρέπει να επιλέξεις ένα μπεζ καραμελένιο κραγιόν που να είναι λίγο πιο σκούρο από το δέρμα σου. Η απόχρωση νο. 13 από Mon Rêve είναι ιδανική.

mon reve

Αν έχεις ήδη προλάβει να μαυρίσεις από τον ήλιο ή αν είσαι από φυσικού σου σταρένια (φέρε στο μυαλό σου το χρώμα δέρματος της Eva Mendes), τότε ένα ροδαλό nude χρώμα θα κάνει τα χείλη σου να ξεχωρίζουν. Αναζήτησε μία ροζ nude ή ακόμα και κοραλί απόχρωση - σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να είναι πιο ανοιχτόχρωμη από τον τόνο του δέρματός σου. Oι αποχρώσεις 15 και 17 θα δείχνουν τέλειες πάνω σου.

δδ
δδ

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα συναρπαστικά χρώματα στο site της Mon Rêve αλλά και στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ