Follow us

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Βάσια Κωσταρά, Σουζάνα Κεγγίτση, Μαρία Παπαγεωργίου, Κορίνα Βρούσια κ.ά.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι εσάνς αφήνουν στο πέρασμά τους οι αγαπημένες σου influencers; Εμείς ρωτήσαμε 10 από τις πιο δημοφιλείς αυτήν την στιγμή στο ελληνικό Instagram κι αυτές ήταν οι απαντήσεις τους:

Η τάση στα νύχια που υιοθετούν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers

Κορίνα Βρούσια

Loading...

"Παρόλο που δεν είμαι καθόλου πιστή στα αρώματα, καθώς μου αρέσει να αλλάζω ακόμη και μέσα στην ίδια ημέρα το άρωμα που φοράω αναλόγως τη διάθεση μου αλλά και την περίσταση, υπάρχει μια αρωματική συλλογή που λατρεύω να επιστρέφω ξανά και ξανά. Αυτή δεν είναι άλλη από τη συλλογή Twilly D' Hermès", λέει η Κορίνα. "Είναι ένα άρωμα ζωηρό, χαρούμενο, τολμηρό και με κάνει να αισθάνομαι ανέμελη κι ελεύθερη κάθε φορά που το φοράω! Είτε στην κλασική Twilly Eau de Parfum εκδοχή του ή στη Twilly Eau Ginger Eau de Parfum, μου φτιάχνει απίστευτα τη διάθεση κάθε φορά που το μυρίζω επάνω μου", λέει μιλώντας για τους λόγους που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Αν αγαπάς τα κοριτσίστικα, αλλά ταυτόχρονα πικάντικα αρώματα, θα λατρέψεις κι εσύ τo Twilly Eau de Parfum με νότες από τζίντζερ, διατσίντο και σανταλόξυλο. Η πιο "φωτεινή" εκδοχή του, Twilly Eau Ginger Eau de Parfum, με νότες από παιώνια, τζίντζερ και ξύλο κέδρου είναι εξίσου εθιστική.

άρωμα

Σουζάνα Κεγγίτση

Loading...

Δύο είναι τα αγαπημένα αρώματα της Σουζάνας Κεγγίτση. Το πρώτο είναι το δροσερό My Way του οίκου Giorgio Armani με νότες από περγαμόντο, άνθος πορτοκαλιάς, τουμπερόζα, γιασεμί, βανίλια, λευκό musc και κεδρόξυλο. "Το επιλέγω όταν θέλω κάτι πιο φρέσκο, κάτι να μου θυμίσει δικές μου αναμνήσεις, ταξίδια, ωραίες στιγμές", λέει. "Είναι φρέσκο, είναι λουλουδάτο, έχει πάρα πολύ ωραίες νότες και μου φτιάχνει τη διάθεση".

άρωμα

Το δεύτερο αγαπημένο της είναι το Si Intense του οίκου Giorgio Armani με νότες από νέκταρ φραγκοστάφυλλου, τριαντάφυλλο και πατσουλί. "Είναι το άρωμα σφραγίδα μου για τις μέρες εκείνες που θέλω να νιώσω ότι πατάω γερά στα πόδια μου. Το επιλέγω όταν θέλω να νιώσω πιο θηλυκή, πιο δυναμική".

άρωμα

Ελένη Μενεγάκη | Το άρωμα που φορά εδώ και 10 χρόνια είναι αυτό που αγαπά και η Julia Roberts

Μαριτίνα Χαλβατζή (Dirty Maritini)

Loading...

Το αγαπημένο της άρωμα τον τελευταίο καιρό είναι το À la Rose Εau de Parfum του Maison Francis Kurkdjian (Attica) με νότες από περγαμόντο, πορτοκάλι, Δαμασκηνό τριαντάφυλλο και τριαντάφυλλο από την Grasse, άνθος βιολέτας, κέδρο και musc. "Είμαι λάτρης των τριαντάφυλλων και η αλήθεια είναι πως αυτό το άρωμα είναι μια ωδή στο συγκεκριμένο άνθος καθώς δύο ποικιλίες τριαντάφυλλου έχουν χαρίσει τη λαμπρότητα και τον πλούτο των πετάλων τους. Για μένα το À La Rose ντύνει με νότες ρομαντισμού, κάθε στιγμή μου", λέει.

άρωμα

Μαρία Παπαγεωργίου

Loading...

Το αγαπημένο της άρωμα τα τελευταία χρόνια είναι το Rose Prick του οίκου Tom Ford. "Είναι σαγηνευτικό, έντονο και μυστηριώδες. Όλοι μου κάνουν κομπλιμέντα όταν το φοράω". Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί αυτό, αφού οι νότες από τριαντάφυλλο, πατσουλί, πιπέρι και tonka bean το κάνουν πραγματικά εθιστικό.

άρωμα

Βάσια Κωσταρά

Loading...

Όπως μας αποκαλύπτει, εδώ και 20 χρόνια φορά το ίδιο άρωμα. Ο λόγος για το θηλυκό και μυστηριώδες For Her Eau de Parfum του οίκου Narciso Rodriguez με νότες από ροδάκινο και μπουκέτα από πολύτιμο τριαντάφυλλο, απαλό κεχριμπάρι και ζεστό μόσχο στην καρδιά, και αισθησιακή βάση από πατσουλί και σανταλόξυλο.

άρωμα

Ναταλία Γερμανού | Αυτό είναι το πικάντικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Δώρα Κατσικογιάννη

Loading...

Το αγαπημένο άρωμά της, όπως μας λέει, είναι το La Vie est Belle του οίκου Lancôme με νότες από φραγκοστάφυλλο, αχλάδι, ίριδα, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, πατσουλί και βανίλια. "Για εμένα είναι το άρωμα της ευτυχίας. Το αγαπώ γιατί μου θυμίζει ότι η ζωή είναι ωραία. Είναι θηλυκό και ταυτόχρονα τόσο χαρακτηριστικό", εξηγεί.

άρωμα

Κλειώ Στασινού

Loading...

Ένα είναι το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια η Κλειώ Στασινού: Το Honeysuckle & Davana του οίκου Jo Malone με νότες από νταβάνα, τριαντάφυλλα και βρύα. "Είναι ιδιαίτερο και μου έχει ταιριάξει απόλυτα", εξηγεί.

άρωμα

Το super κολακευτικό κούρεμα που κάνουν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers

Ευτυχία Λαζάρου

Loading...

Από την αρωματική γκαρνταρόμπα της Ευτυχίας Λαζάρου δεν λείπει ποτέ το Gucci Bloom Eau de Parfum με νότες από τουμπερόζα, γιασεμί και ίριδα. " Το λατρεύω γιατί είναι πολύ ανοιξιάτικο και γεμάτο νότες λουλουδιών", λέει η ίδια.

άρωμα

Έλενα Πάκου

Loading...

Όπως εξομολογείται, είναι πολύ "δύσκολη" με τα αρώματα γιατί με τα περισσότερα την πιάνει πονοκέφαλος. "Έχω ανακαλύψει όμως τα Solinotes από τα Sephora που είναι ουσιαστικά ξεχωριστές νότες που μπορείς να φοράς μια μια ή να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς και τα έχω λατρέψει. Τα αγοράζω ξανά και ξανά!", εξηγεί. Το αγαπημένο της; Το Cotton Blossom με νότες από ρύζι, περγαμόντο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, μόσχο και βανίλια.

άρωμα

Νίκη Χάγια (Lady Papaya)

Loading...

Η Νίκη Χάγια δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα δροσερό vegan άρωμα σαν το Naturelle Eau de Parfum του οίκου Chloé με νότες από μαύρο φραγκοστάφυλο, κίτρο, τριαντάφυλλο, νερατζιά, κέδρο και μιμόζα. "Το αγαπώ γιατί είναι vegan και έχει το όνομα της κόρης μου", εξηγεί.

άρωμα

Δούκισσα Νομικού | Το άρωμα που φορά κάθε μέρα μυρίζει σαν το πιο απολαυστικό γλυκό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ