Follow us

Θες κάλυψη και αντηλιακή προστασία ταυτόχρονα; Τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα που κάνουν ακριβώς αυτό

Και λειτουργούν έτσι ως πρακτικά, πολυχρηστικά προϊόντα αντικαθιστώντας το foundation σου.

sunscreen iStock

Η σημασία της αντηλιακής προστασίας είναι αναμφισβήτητη για το δέρμα μας - και οφείλουμε να προσέχουμε τον ήλιο ολόκληρο τον χρόνο. Εδώ παίζουν σημαντικό ρόλο τα αντηλιακά προσώπου (με χρώμα ή χωρίς), που ανάλογα με την υφή τους αλλά και πολλούς άλλους παράγοντες, θα σε βάλουν στο σωστό mood για να θες να τα χρησιμοποιείς συνέχεια.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες ξεχνούν ή εσκεμμένα παραλείπουν να εφαρμόσουν το αντηλιακό τους στην καθημερινότητά τους, ειδικά αν δεν είναι καλοκαίρι, εάν βρέχει, χιονίζει ή έχει συννεφιά. Και υπάρχουν διάφοροι λόγοι που τις κάνει να μην θέλουν να τα χρησιμοποιούν: Μπορεί να φταίει η υφή τους, το άρωμα, το γεγονός ότι αφήνουν λευκά σημάδια στο δέρμα και τις κάνει να φαίνονται υπερβολικά λευκές. Μπορεί ακόμα και να μην θέλουν να φορούν πολλά προϊόντα στο δέρμα τους και να αρκούνται σε μια ενυδατική κρέμα ή σε ένα σέρουμ. Η αλήθεια όμως είναι ότι ένα ποσοστό έως και 85% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) διαπερνά τα σύννεφα και φθάνει στην επιφάνεια της γης ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες, πράγμα που κάνει απαραίτητη τη χρήση του όλο τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να μην θέλει να φορέσει αντηλιακό για τους παραπάνω - ή άλλους λόγους - τότε σου έχουμε τη λύση, και δεν είναι άλλη από το αντηλιακό προσώπου με χρώμα. Δες το σαν ένα προϊόν που έρχεται να αντικαταστήσει το foundation σου, καθώς συνήθως χαρίζουν ένα ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα και μια ελαφριά κάλυψη, καθιστώντας περιττή τη χρήση άλλου καλυπτικού προϊόντος. Ταυτόχρονα (και κυρίως) προστατεύει το πρόσωπό σου από τη βλαβερή ακτινοβολία και σου λύνει τα χέρια, αφού πρακτικά έχεις ένα μόνο προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιείς αντί για περισσότερα. Τέλος, πολλά χαρίζουν και ενυδάτωση και είναι ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν μια κρέμα για όλες τις ανάγκες τους: κάλυψη, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία.

Δες στο madamefigaro.gr τα 7 καλύτερα αντηλιακά προσώπου με χρώμα που θα σε ενθουσιάσουν όσο κι εμάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ