Follow us

Great Lengths | Τα hair extensions που επιλέγουν οι πιο έμπειροι κομμωτές

Ο διάσημος κομμωτής Petros αποκαλύπτει τους λόγους που τα εμπιστεύεται και τι είναι αυτό που τα ξεχωρίζει από extensions άλλων εταιρειών.

Great Lengths Courtesy of Great Lengths

Ας είμαστε για λίγο ειλικρινείς: Αν θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου και νιώθεις ότι τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα, είτε γιατί είναι πολύ ταλαιπωρημένα, είτε γιατί θέλεις αποτελέσματα και τα θέλεις τώρα, τότε το να στραφείς στα hair extensions είναι η πιο έξυπνη κίνηση ομορφιάς, που μπορείς να κάνεις. Με τα it girls να έχουν νορμαλοποιήσει πια τις ξαφνικές αλλαγές του μήκους των μαλλιών και τα hair extensions να μη θυμίζουν σε τίποτα τις Barbie-like τρέσες του παρελθόντος, που "φώναζαν" fake από μακριά, το μόνο που μένει είναι να βρεις ποια εταιρεία θα πρέπει να εμπιστευθείς για το hair transformation σου.

Great Lengths | Τα hair extensions που επιλέγουν οι πιο έμπειροι κομμωτές

Όπως αποκαλύπτει ο διάσημος κομμωτής Petros, τα extensions είναι πλέον μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες, τόσο για γυναίκες, που θέλουν να αυξήσουν το μήκος των μαλλιών τους, όσο και για εκείνες που επιθυμούν να κάνουν το hair look τους να δείχνει πιο voluminous.

Great Lengths

Εμείς επισκεφθήκαμε το κομμωτήριο του στην Γλυφάδα και τον "ανακρίναμε" για τα Great Lengths, τα hair extensions, που εμπιστεύεται ο ίδιος, αλλά και πολλοί άλλοι έμπειροι κομμωτές στον κόσμο, για να αυξήσουν τόσο το μήκος των μαλλιών, όσο και τον όγκο τους.

M.B: Ως διάσημος κομμωτής, πείτε μας γιατί κάποιος να βάλει τα Great Lengths;

P.C: Τα μαλλιά αποτελούν ένα σήμα κατατεθέν για την γυναίκα. Τοποθετώντας τα GL το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό .Υπάρχει ανθεκτικότητα στην τρίχα που δεν εμποδίζει τον κομμωτή να κάνει οποιοδήποτε χτένισμα θελήσει η πελάτισσα.

M.B: Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει την Great Lengths από τις άλλες εταιρείες με hair extensions που έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν - τι είναι αυτό που την κάνει τόσο ξεχωριστή;

P.C: Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι η τρίχα είναι 100% φυσική. Τα μαλλιά της GL ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και προσφέρουν ασφάλεια. Αυτό δίνει ένα αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνεται κάποιος τρίτος ότι έχουν τοποθετηθεί extension.

Great Lengths

Προτείνετε το service της Great Lengths μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ή μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε γυναίκα με μακριά, κοντά μαλλιά, βαμμένα ή μη στην καθημερινότητα της;

P.C: Από την μεριά των γυναικών τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα βασικότερα στοιχεία της εξωτερικής τους εμφάνισης. Στην μεγαλύτερη πλειοψηφία, οι γυναίκες έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα μαλλιά τους. Κάθε γυναίκα λοιπόν που χρειάζεται μια αλλαγή στα μαλλιά της μπορεί να χρησιμοποιήσει GL. Για χρώμα, μήκος, όγκο ακόμα και για ένα διαφορετικό styling η GL μας δίνει την λύση και κάνει ευκολότερη τη δουλειά του κομμωτή ακόμη και σε πολύ ιδιαιτέρες περιπτώσεις.

M.B: Πείτε μας το χαρακτηριστικό των extensions Great Lengths που δεν περιμένατε πως θα έχουν και εντυπωσιαστήκατε μόλις το ανακαλύψατε.

P.C: Αόρατες εφαρμογές, μέγιστη άνεση και προστασία για τα φυσικά μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, γεμάτο και τα μαλλιά αφήνουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Great Lengths

M.B: Αφαιρούνται εύκολα ή δημιουργούν προβλήματα στα μαλλιά;

P.C: Η τεχνολογία κρύας εφαρμογής που χρησιμοποιείται στα extension καθώς και η συμπολυμερική ένωση βοηθούν τον κομμωτή στην εύκολη αφαίρεση τους.

Όσον αφορά τα tapes η αυτοκόλλητη λωρίδα ιατρικής ποιότητας μαζί με το αφαιρετικό προϊόν αφήνουν τα μαλλιά στην αρχική τους κατάσταση και κάνουν την δουλειά του κομμωτή ευκολότερη.

info
Aναζήτησε τα προϊόντα Great Lenghts αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.
www.instagram.com/greatlengthsgreece
Τηλ. επικοινωνίας 6945255751

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ