Follow us

Bath Τime | 6 αφρόλουτρα τόσο μυρωδάτα που άνετα μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα και το άρωμά σου

Και αφήνουν την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη και απαλή.

bath iStock

Σου έχει τύχει ποτέ να μυρίσεις κάποιο αφρόλουτρο και να είναι τόσο έντονη η μυρωδιά του, που να μένει στο δέρμα σου ακόμα και για πολλή ώρα μετά; Και μην πάει ο νους σου στα shower gels που συνοδεύουν πολλές φορές τα αρώματα. Αναφέρομαι στα "κανονικά" αφρόλουτρα που μπορείς να βρεις είτε στο σούπερ μάρκετ είτε στα αγαπημένα σου beauty corners.

Τα πιο δημοφιλή γυναικεία αρώματα σύμφωνα με το TikTok

Πέρα όμως από τη μυρωδιά, που αποτελεί φυσικά ίσως και το πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής σε αφρόλουτρα / κρέμες σώματος / κάθε λογής αρώματα, καλό είναι να λαμβάνεις υπόψη σου και τον παράγοντα "ενυδάτωση", ώστε να μην αφαιρούνται τα απαραίτητα έλαια από το δέρμα σου και να μην μένει ξηρό και αφυδατωμένο. Ευτυχώς, υπάρχουν αφρόλουτρα που συνδυάζουν πολλά οφέλη: Μυρίζουν υπέροχα, ενυδατώνουν βαθιά αλλά και σέβονται τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.

Tα 7 καλύτερα ενυδατικά καθαριστικά προσώπου για ξηρές επιδερμίδες

Note: Εννοείται ότι μπορείς να ενισχύσεις τη μυρωδιά του shower gel σου με την αντίστοιχη κρέμα σώματος, που συνήθως πάει πακέτο με το αφρόλουτρο.

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας:

Αφρόλουτρο Σταφύλι & Νεκταρίνι, Fresh Line

Αφρόλουτρο Σταφύλι & Νεκταρίνι, Fresh Line

Με φυσικούς αφριστικούς παράγοντες που καθαρίζουν απαλά το δέρμα, αφήνει ένα γλυκό άρωμα φρεσκοκομμένων σταφυλιών. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα φύλλων σταφυλιού, που αποτελεί φυσική πηγή φλαβονοειδών και πολυφαινόλων, που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Αφήνει το δέρμα απαλό και ανανεωμένο ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Αφρόλουτρο Μαστίχα, KORRES

Αφρόλουτρο Μαστίχα, KORRES

Ανάλαφρο άρωμα μαστίχας αναμειγνύεται νοσταλγικά με πράσινες αρωματικές νότες και σανδαλόξυλο. Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. 

Βιολογικά Πιστοποιημένο Αφρόλουτρο με Γλυκό Αμύγδαλο, Le Petit Marseillais

Βιολογικά Πιστοποιημένο Αφρόλουτρο με Γλυκό Αμύγδαλο, Le Petit Marseillais

Το βιολογικά πιστοποιημένο αφρόλουτρο με γλυκό αμύγδαλο καθαρίζει και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Απελευθερώνει φρέσκα αρώματα αμυγδάλου, χαρίζοντας πλούσιες καλοκαιρινές νότες. 

Vegan Αφρόλουτρο, Papoutsanis Aromatics Hope

Vegan Αφρόλουτρο, Papoutsanis Aromatics Hope

Το νέο VEGAN Αφρόλουτρο Papoutsanis Aromatics Hope, με το φωτεινό, αέρινο άρωμά του Περγαμόντο & Λευκό Τσάι, έχει δημιουργηθεί για να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. Με πλούσια ενυδατική σύνθεση με Prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα, Αλόη και Βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. 

Hei Poa Orchidee Tropicale Shower Cream With Tahiti Monoi Oil Κρεμώδες Αφρόλουτρο Με Άρωμα Τροπικής Ορχιδέας

Hei Poa Orchidee Tropicale Shower Cream With Tahiti Monoi Oil Κρεμώδες Αφρόλουτρο Με Άρωμα Τροπικής Ορχιδέας

Βελούδινο κρεμοντούς με μοναδικές αρωματικές νότες από Monoi Ταιτής.

Pure Jasmine, Aφρόλουτρο με Aιθέρια Έλαια, Apivita

Pure Jasmine, Aφρόλουτρο με Aιθέρια Έλαια, Apivita

Ενυδατικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια, εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να αφυδατώνει και προσφέρει πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ