Blonde Goddess | Το hairstyle της Gigi Hadid που θα θες σίγουρα να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι

Kαι πώς μπορείς να το κάνεις στα μαλλιά σου πολύ εύκολα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Αν κάπου έπεσε το βλέμμα μας στη νέα καμπάνια με μαγιό στην οποία πρωταγωνιστεί η Gigi Hadid ήταν.... τα μαλλιά της. Φυσικά, μας άρεσε πολύ και το υπέροχο σώμα της αλλά και τα hippie chic μπικίνι που κολάκευαν τις τέλειες αναλογίες της, όμως τα μακριά, κατάξανθα μαλλιά της ήταν το κάτι άλλο.

Βack to her roots | Η Gigi Hadid είναι και πάλι ξανθιά

Πιο συγκεκριμένα, το τοπ μόντελ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του brand Frankies Bikinis, με τα φλοράλ, ρομαντικού στιλ μπικίνι που έχουν ένα πολύ cool, hippie chic vibe. Αυτό ακριβώς το στιλ ήταν που όρισε και το hairstyle του μοντέλου, που ήταν τελικά απόλυτα ταιριαστό με το όλο setting της φωτογράφισης αλλά και σύμφωνο με ένα νέο hair trend.

Το "Botticelli" trend στα μαλλιά σημαίνει αυτό που μάλλον ήδη φαντάζεσαι: Αναφέρεται σε μαλλιά εμπνευσμένα από τους πίνακες του Ιταλού Αναγεννησιακού ζωγράφου, Sandro Botticelli. Kαι πράγματι, με μια πιο προσεκτική ματιά στο look της, τα κατάξανθα, σχεδόν πλατινέ και πολύ μακριά μαλλιά του μοντέλου είχαν αυτόν τον χαρακτηριστικό, ανάλαφρο κυματισμό και messy στιλ που θαυμάζουμε σε αναγεννησιακούς πίνακες.

To δημοφιλές streetstyle χτένισμα που είναι ιδανικό για τις bad hair days σου

Και είναι αυτός ακριβώς ο ανάλαφρος και fluffy κυματισμός που θέλουμε για τα μαλλιά μας το καλοκαίρι που έρχεται - και μαντεύουμε ότι θα γίνουν μεγάλη τάση.

Πώς μπορείς να τους πετύχεις; Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι το ειδικό τριπλό ψαλίδι που δημιουργεί αυτού του είδους τους κυματισμούς, όμως υπάρχουν και πιο εύκολες εναλλακτικές χωρίς θερμότητα, που δεν θα ταλαιπωρήσουν την τρίχα.

Μπορείς να πετύχεις παρόμοιο εφέ αν πλέξεις όλα τα μαλλιά σου πολύ λεπτά κοτσιδάκια και κοιμηθείς με αυτά - ή τα αφήσεις για τουλάχιστον 8 ώρες.

Note: Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι στεγνωμένα με το σεσουάρ κατά 90% και να έχεις απλώσει σε αυτά - και ενώ είναι νωπά - έναν αφρό κρατήματος ή όποιο άλλο styling προϊόν προτιμάς.

Μια ματιά στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν θα σε πείσει να το δοκιμάσεις κι εσύ: