Follow us

Βack to her roots | Η Gigi Hadid είναι και πάλι ξανθιά

Το μοντέλο επέστρεψε στο χαρακτηριστικό της, sun-kissed χρώμα - ολόκληρο το χρονικό των αλλαγών της.

Gigi Hadid Splash News / Ideal Image

Ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο κατά τον οποίο η Gigi Hadid πειραματίστηκε αρκετά με σκούρες (καστανές και κόκκινες) βαφές μαλλιών, ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο signature ξανθό της.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν είδαμε μια φωτογραφία του μοντέλου, στην οποία ποζάρει με σούπερ μακριά, σχεδόν πλατινέ μαλλιά, ένα χρώμα που τη χαρακτηρίζει τόσο πολύ και μας θυμίζει τη Gigi που πρωτογνωρίσαμε. Υπεύθυνος για το νέο αυτό χρώμα είναι ο Πάνος Παπανδριανός, ο Έλληνας hairstylist που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και απ᾽όσο γνωρίζουμε ήταν και αυτός που έκανε όλες τις βαφές στα μαλλιά της.

Loading...

Αυτό το ταξίδι της στο ... "χρώμα" ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021, όταν έγινε για πρώτη φορά κοκκινομάλλα, με αφορμή την επιστροφή της στις πασαρέλες μετά τη γέννηση της κόρης της. Η ginger απόχρωση που είχε επιλέξει τότε ήταν εμφανώς επηρεασμένη από τη δημοφιλή σειρά του Netflix, "The Queen's Gambit" και την πρωταγωνίστριά της.

Το χρονικό των βαφών της Gigi Hadid

Δεν πρόλαβε να περάσει πολύς καιρός όταν, τον Ιούνιο του ᾽21 έκανε μια εμφάνιση όπου τα μαλλιά της ήταν ακόμα πιο φωτεινά κόκκινα, σε μια cherry red βαφή που φώτιζε ολόκληρο το πρόσωπό της. Για να τα ξαναβάψει τρεις μήνες μετά σε ένα βαθύ κόκκινο που μάς θύμισε τόσο πολύ την Ariel γοργόνα (ή/και τη Jessica Rabbit, you choose), σε μια σέξι εμφάνιση στο Met Gala '21. Στη συνέχεια, και επειδή κανένα hairstyle δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένο το ᾽21 χωρίς αφέλειες, αποφάσισε να κόψει blunt fringe, μακριές αφέλειες που κάλυπταν όλο το μέτωπό της ενώ για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά, έγινε... καστανή.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ