Follow us

Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο νέος LOREALPRO Creator της L’Oréal Professionnel

Στην οικογένεια της L’Oréal Professionnel ως #LOREALPRO Creator εντάσσεται ο celebrity hair artist & colorist Νικόλας Βιλλιώτης.

Νικόλας Βιλλιώτης

Αν υπάρχει ένα όνομα στον χώρο της ομορφιάς που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα όμορφα, υγιή μαλλιά, που θαυμάζουμε συχνά στις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities, αυτό είναι ξεκάθαρα του Νικόλα Βιλλιώτη.

Με 28 χρόνια πορείας στον κομμωτικό χώρο, ο Νικόλας Βιλλιώτης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και πιο επιδραστικούς Έλληνες κομμωτές. Μέσα από την εμπειρία και το expertise που τον χαρακτηρίζουν, ο Νικόλας από το νέο του ρόλο ως #LOREALPRO Creator, θα συμβάλλει στην προβολή και προώθηση της εικόνας και του περιεχόμενου της μάρκας και θα μοιράζεται πολύτιμα tips για την προσωποποιημένη εμπειρία μέσα στο κομμωτήριο, με καταναλωτές και κομμωτές.

Ο ίδιος δηλώνει:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ηγέτιδας επαγγελματικής μάρκας. Μέσα από τη συνεργασία με τη L’Oréal Professionnel και το ρόλο μου ως #LOREALPRO Creator, θα έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά και για καινοτόμα προϊόντα και τεχνικές, κυρίως όμως θα αναδείξουμε την αξία της επαγγελματικής περιποίησης και το ρόλο του κομμωτή ως απόλυτου expert ομορφιάς για τη γυναίκα.

Some more info:

Ο Νικόλας Βιλλιώτης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το χώρο του κομμωτήριου και στη συνέχεια εργάστηκε στο χώρο της μόδας και των περιοδικών ως ανεξάρτητος hair stylist. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιστρέψει στο χώρο του κομμωτήριου, που τόσο αγαπά, καθώς έχει δημιουργήσει το δικό του κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, βασισμένο στην δική του φιλοσοφία και αισθητική. Εκεί, μαζί με την ομάδα του υποδέχεται τις πελάτισσες του προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ