Follow us

Males' verdict | Ποια χρώματα κραγιόν προτιμούν οι άντρες στις γυναίκες;

Τι έχουν να πουν οι άντρες για τα κόκκινα ή πολύ σκούρα χείλη, το φούξια κραγιόν και το περίγραμμα ή το ovelining;

angelina jolie Slash News / Ideal Image

Ποια χρώματα κραγιόν θεωρούν οι άντρες πιο ελκυστικά στις γυναίκες; Αρέσει στους άντρες να φοράμε κόκκινο κραγιόν; Θέλουν έντονο ή πιο απαλό μακιγιάζ; Ποια αρώματα προτιμούν να μυρίζουν πάνω μας;

Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις στριφογυρνούν στο μυαλό πολλών γυναικών, καθώς, ναι μεν όλες μας θέλουμε να είμαστε όμορφες πρωτίστως για εμάς, παράλληλα όμως θέλουμε να αισθανόμαστε ελκυστικές και στο άλλο φύλο.

Και μιας και τα γούστα των δύο φύλων διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό, ήρθε η ώρα να λύσουμε μια για πάντα το θέμα του τι τους αρέσει στο μακιγιάζ.

Red Lips

Ιδιαίτερα όσον αφορά στα κραγιόν και στα χείλη μας, που αποτελούν ένα από τα πιο ερωτογενή σημεία του προσώπου, οι απόψεις των αντρών διίστανται. Μπορεί να νομίζεις ότι το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από τα πιο σέξι χρώματα που μπορείς να φορέσεις, όμως δεν συμφωνούν πολλοί με την παραπάνω θεώρηση. Υπάρχουν όντως κάποιοι που θέλουν να βλέπουν την κοπέλα τους με κόκκινο κραγιόν, εφόσον όμως το απαιτεί η περίσταση (για παράδειγμα, είστε καλεσμένοι σε βραδινή έξοδο και φοράς αντίστοιχο επίσημο φόρεμα). Η πλειονότητα των αντρών πάντως θεωρούν ότι το κόκκινο κραγιόν δεν "αρμόζει" στην καθημερινότητα. Κοινώς, κάπως δεν τους κάθεται καλά όταν το βλέπουν φορεμένο το πρωί ή σε κάποια χαλαρή έξοδο.

Τα πιο δημοφιλή γυναικεία αρώματα σύμφωνα με το TikTok

Τι έχουν να πουν για το Lip gloss;

Μια άλλη πονεμένη ιστορία είναι το gloss, καθώς στην συντριπτική τους πλειονότητα πρόκειται για παχύρρευστο υλικό που κολλάει στα χείλη και αφήνει μια αμφιλεγόμενη γυαλάδα και λάμψη. Και λέμε αμφιλεγόμενη γιατί, ενώ οι περισσότερες γυναίκες τη λατρεύουν και την επιδιώκουν, οι άντρες τη θεωρούν κάπως... αηδιαστική. Με λίγα λόγια, προτιμούν να μην μας φιλήσουν ενώ το φοράμε, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να κολλήσει πάνω τους ή να χαλάσουν το αποτέλεσμα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει επί 10 και όταν το gloss έχει χρώμα.

Kαι για τα πολύ σκούρα χείλη;

Τα σκούρα μπορντό, μωβ και καφέ, που παρεμπιπτόντως αποτελούν τεράστιο trend σχεδόν κάθε χρόνο, φαίνονται περίεργα στα μάτια των αντρών. Κι αυτό γιατί τους φαίνονται αφύσικα πάνω στα γυναικεία χείλη, ενώ πολλές φορές κάθε άλλο παρά σέξι είναι. Φυσικά, δεν ισχύει το ίδιο όταν τα συγκεκριμένα κραγιόν εφαρμόζονται σε ιδιαίτερες περιστάσεις, πχ Απόκριες ή Halloween.

Males' verdict | Ποια χρώματα κραγιόν προτιμούν οι άντρες στις γυναίκες;

Fuchsia is...

...από τα χειρότερα χρώματα για εκείνους, αφού τους θυμίζει πολύ έντονα την... Barbie (και γενικότερα κούκλες ή παιχνίδια). Πάντως, σίγουρα δεν τους φαίνεται καθόλου φυσικό το χρώμα, που είναι όσο έντονο (δεν) πρέπει για απόχρωση του (κατά τ' άλλα αποδεκτού) ροζ.

Και για το περίγραμμα;

Αναφερόμαστε φυσικά στο έντονο περίγραμμα που ξεχωρίζει από μακριά αλλά και στο overlining, που πολλές γυναίκες υιοθετούν τις τελευταίες σεζόν, τόσο επειδή είναι μεγάλη τάση όσο και γιατί θέλουν να ενισχύσουν το σχήμα και τον όγκο των χειλιών τους. Κι ενώ με ένα ωραίο, διακριτικό περίγραμμα δεν έχουν θέμα - αφού κιόλας δεν μπορούν να το δουν - , τους πειράζει ιδιαίτερα το έντονο καφέ περίγραμμα ή οποιοδήποτε χρώμα ξεχωρίζει από το κραγιόν, αφού τους φαίνεται εξίσου παράξενο και παράταιρο.

Τελικά, τι προτιμούν;

Σχεδόν ομόφωνα, οι άντρες υποστηρίζουν ότι τα φυσικά και απαλά παστέλ χρώματα, που προσομοιάζουν αυτό των χειλιών και δεν δείχνουν παράταιρα πάνω μας, είναι και τα προτιμότερα. Όπως και για το υπόλοιπο μακιγιάζ μας, οι άντρες θέλουν απαλά και "κοριτσίστικα" χρώματα στα χείλη μας, όπως απαλό ροζ ή ροδακινί, ακόμα και ζωηρό καρπουζί, που ενισχύουν τη φρεσκάδα μιας γυναίκας και την κάνουν να είναι πιο "δροσερή".

Disclaimer: Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι απόλυτο, αφού ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του, και προφανώς και υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως στα πάντα σε αυτή τη ζωή. Επιπλέον, οι άντρες έλκονται από χαρούμενες, έξυπνες και με αυτοπεποίθηση γυναίκες, που νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, όπως ακριβώς είναι, ανεξαρτήτως του τι φορούν ή πώς βάφονται και χτενίζονται. Οπότε, το θέμα του μακιγιάζ είναι δευτερεύον γι΄αυτούς, εφόσον εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα (και όμορφη).

Elsa Hosk
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ