Follow us

Οι άντρες του TikTok μίλησαν | Ποια είναι τα top 5 αρώματα που βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες;

Ποιες είναι οι all-time classic μυρωδιές που αρέσουν διαχρονικά στους άντρες;

perfumes iStock

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τα αρώματα: Ποια είναι τα καλύτερα αρώματα της άνοιξης, ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της τάδε ηθοποιού / celebrity, ποια ευωδιά ταιριάζει καλύτερα με ποια εποχή ή περίσταση, ακόμα και το πώς θα μυρίζεις όμορφα ... χωρίς άρωμα. Τι γίνεται όμως με τις προτιμήσεις των αντρών; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι εκείνες οι μυρωδιές που συντελούν στο να κάνουν ακόμα πιο θελκτική μια γυναίκα στα μάτια τους; Υπάρχει καταρχάς ένας κανόνας που να συνοψίζει πέντε ή δέκα στάνταρ μυρωδιές που να αρέσουν καθολικά, στην πλειονότητα δηλαδή των αντρών;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι... και ναι και όχι. Κι αυτό γιατί, προφανώς, το άρωμα είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και προσωπικό, καθότι ο κάθε ένας από εμάς έχει τα δικά του, πολύ ιδιαίτερα οσφρητικά κριτήρια και προτιμήσεις σχετικά με το ποια θεωρεί ωραία μυρωδιά, πώς θέλει να μυρίζει κάθε πρωί και τι του φτιάχνει τη διάθεση. Εξάλλου, είναι γεγονός ότι δεν ταιριάζουν όλες οι μυρωδιές σε όλους τους ανθρώπους.

Φέρε την άνοιξη στη ζωή σου με 5 ολοκαίνουρια αρώματα που μόλις κυκλοφόρησαν

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν όντως κάποιες κλασικές, αν θες, μυρωδιές που αρέσουν στους περισσότερους άντρες, πράγμα που αποδεικνύεται από ένα γρήγορο search στα social media. Πιο αναλυτικά, μετά από ενδελεχή έρευνα που κάναμε στο TikTok, πέσαμε πάνω στα πιο viral videos που έχουν φτιάξει άντρες σχετικά με τα πιο ελκυστικά αρώματα που θέλουν να μυρίζουν πάνω μας.

Όχι ότι πρέπει να πάρουμε απόλυτα στα σοβαρά μερικά TikTok videos - καθώς, όπως προείπαμε, το άρωμα είναι εντελώς υποκειμενικό, όμως μετά από σύγκρισή τους καταλήγουμε ότι όντως κάποιες αντρικές προτιμήσεις στα γυναικεία αρώματα είναι κοινές.

Ποιες είναι αυτές; Οι άντρες φαίνεται ότι τρελαίνονται με το άρωμα της βανίλιας, της λεβάντας. του γιασεμιού, του πορτοκαλιού (εσπεριδοειδών) και του σανδαλόξυλου, που μάλιστα θεωρείται μια genderless μυρωδιά.

Πάντως, τα top 5 αρώματα που έβγαιναν πάντα πρώτα στις αναζητήσεις μας είναι τα παρακάτω:

#1. Coco Mademoiselle L'Eau Privée Chanel

Για τους fasionable άντρες που αναζητούν την αβίαστη κομψότητα στις γυναίκες. Χαρακτηριστικά μάλιστα δηλώνουν ότι το συγκεκριμένο άρωμα χαρίζει ένα "fashionable touch" σε μια γυναίκα.

Οι άντρες του TikTok μίλησαν | Ποια είναι τα top 5 αρώματα που βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες;

#2. Black Opium Yves Saint Laurent

εε

#3. Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum

εε

#4. J'adore Dior

εε

#5. The One Dolce&Gabbana

εε

Και για την ιστορία, δες ένα από τα viral TikTok βίντεο με τις προτιμήσεις ενός άντρα TikToker:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ