Follow us

Πρόκειται να γίνεις νονά; 5 πολύ όμορφα (και στιλάτα) χτενίσματα που θα υιοθετούσε μια fashionista

Φέτος, τα χτενίσματα για βάπτιση δεν χρειάζεται να είναι περίτεχνα και εξεζητημένα - σινιόν, πλεξούδες και messy waves είναι οι τέλειες ιδέες για την περίσταση.

H Hailey Bieber Splash/Ideal Images

Ετοιμάζεσαι να γίνεις νονά αυτό το καλοκαίρι; Τότε, πιθανόν να έχεις ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες όχι μόνο για τα ρούχα που θα φορέσεις, αλλά και για την εύρεση μακιγιάζ και χτενισμάτων για βάπτιση.

Αναφορικά με τα μαλλιά και το χτένισμα, που είναι κι αυτά που απασχολούν τις περισσότερες κοπέλες σε τέτοιες περιπτώσεις, το καλό είναι ότι η περίσταση δεν απαιτεί κάτι πολύ εξεζητημένο. Λόγω ακριβώς της ώρας που λαμβάνουν χώρα συνήθως οι βαπτίσεις (πρωί ή νωρίς το απόγευμα), το γενικότερο outfit μπορεί να είναι πιο "χαλαρό". Φυσικά, έγκειται στις προτιμήσεις της κάθε κοπέλας τι ακριβώς θα επιλέξει να φορέσει - και άρα πώς θα φτιάξει τα μαλλιά της - και σε ποιο στιλ θα παραμείνει πιστή.

Blonde Goddess | Το hairstyle της Gigi Hadid που θα θες σίγουρα να αντιγράψεις φέτος το καλοκαίρι

Γενικότερα, έχε στο νου σου ότι το χτένισμα (όπως και το μακιγιάζ) καλό είναι να είναι αρμονικά με το ρούχο σου. Αυτό σημαίνει ότι, αν έχεις επιλέξει ένα πολύ επίσημο φόρεμα, τα μαλλιά πρέπει να είναι πολύ προσεγμένα, χωρίς όμως να κλέβουν από μόνα τους την παράσταση. Αν από την άλλη έχεις επιλέξει ένα boho-chic φόρεμα ή outfit, τα μαλλιά μπορούν να έχουν ένα πιο casual vibe, μπορείς δηλαδή να υιοθετήσεις ακόμα και messy hair με πλεξουδάκια.

Κι αυτό γιατί η μόδα φέτος θέλει πιο low-maintenance χτενίσματα ακόμα και στις πιο επίσημες περιστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι, αν δεν θες, δεν χρειάζεται να πας κομμωτήριο για να πετύχεις το πιο ιδιαίτερο χτένισμα - μπορείς να κάνεις κάτι απλό, μόνη σου στο σπίτι.

Από την άλλη, αν ψάχνεις ευκαιρία να επισκεφτείς τον κομμωτή σου για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αυτή είναι σίγουρα η ευκαιρία σου.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ανήκεις στις καλεσμένες.

To δημοφιλές streetstyle χτένισμα που είναι ιδανικό για τις bad hair days σου

Δες 5 χτενίσματα για βάπτιση που συγκεντρώσαμε παρακάτω - και που φυσικά ενδείκνυνται και για άλλα formal events:

#1a. Η κλασική (χαλαρή) πλεξούδα:

Επίλεξε ένα από τα πιο καλοκαιρινά χτενίσματα, την πλεξούδα, που μάλιστα θα σε "δροσίσει", αφού θα έχεις μαζεμένα τα μαλλιά σου με στιλ, κι έτσι δεν θα σε ζεσταίνουν πέφτοντας στην πλάτη και στον αυχένα σου.

Loading...

#1b. Η πιο περίτεχνη πλεξούδα

Αν θέλεις ένα μεγαλύτερο twist στην κοτσίδα σου και πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να πλέξεις ένα μεταξωτό μαντήλι ή κορδέλα ανάμεσα στα μαλλιά σου, όπως στο παρακάτω βίντεο:

Loading...

#2. Messy hair with braids

Ποιος είπε ότι τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά με πλεξουδάκια δεν αρμόζουν στην περίσταση; Ίσα ίσα που είναι και ένα άκρως καλοκαιρινό χτένισμα, ενώ ταιριάζει άψογα σε ένα πιο boho στιλ.

Loading...
Loading...

#3. The polished bun

Αν θες να μαζέψεις ψηλά τα μαλλιά σου και φοράς κάποιο πιο επίσημο φόρεμα, το σινιόν και οι κάθε λογής κότσοι είναι για σένα. Θα σου προτείναμε να αφήσεις μερικές τουφίτσες να πλαισιώσουν το πρόσωπό σου, για ένα σέξι αποτέλεσμα.

Loading...

#4. The accessories

Οι μεγάλες στέκες ή κορδέλες θα αναβαθμίσουν τα μαλλιά σου, ακόμα κι αν δεν επιλέξεις να κάνεις κανένα απολύτως χτένισμα.

Loading...

#5. Casual Waves

Οι απαλοί κυματισμοί και μπούκλες θα είναι πάντα ένα all-time-favorite χτένισμα για κάθε περίσταση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ