Follow us

Αυτή είναι η αγαπημένη μάσκαρα της Zendaya για μακριές, δυνατές βλεφαρίδες

Η ολοκαίνουρια μάσκαρα της Lancôme, Le 8 Hypnôse, δεν χαρίζει μόνο όγκο και μήκος, αλλά και βαθιά θρέψη και περιποίηση στις βλεφαρίδες.

zendaya miss Splash News / Ideal Image

Φανταζόσουν ποτέ ότι μια μάσκαρα όχι μόνο θα έκανε τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν (και να είναι) τεράστιες, αλλά ταυτόχρονα θα τις φρόντιζε; Ε λοιπόν, σου έχουμε νέα: Η ολοκαίνουρια μάσκαρα της Lancôme, Le 8 Hypnôse, κάνει αυτά και ακόμα περισσότερα. Με λίγα λόγια, είναι ό,τι ακριβώς ζητάμε όλες από τις μάσκαρα που θέλουμε να φοράμε καθημερινά.

Και όταν αυτή η μάσκαρα είναι η αγαπημένη της Zendaya, δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω. Η νεαρή star κλέβει πάντα τις εντυπώσεις όχι μόνο με τα ξεχωριστά ρούχα ή μαλλιά της, αλλά και με το πάντα φροντισμένο μακιγιάζ και το τέλειο δέρμα της. Ποια δεν θέλει να "κλέψει" λίγη από τη λάμψη της Zendaya, αλλά και να μιμηθεί τα inspiring makeup looks που δημιουργεί και εστιάζουν σχεδόν πάντα στο βλέμμα της;

Loading...
Loading...

Και ένα μακιγιάζ ματιών δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο αν δεν περαστεί τουλάχιστον μια στρώση μάσκαρα, που θα διαχωρίσει τις βλεφαρίδες και θα προσδώσει τον απαραίτητο όγκο και μήκος που όλες ζητάμε.

Loading...

Αυτό που μας έχει ενθουσιάσει ωστόσο στη συγκεκριμένη μάσκαρα είναι ότι θρέφει και περιποιείται τις βλεφαρίδες, χάρη στην εξειδίκευση που έχει η Lancôme στην περιποίηση της επιδερμίδας και των βλεφαρίδων. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα καινοτομία στις premium mascaras: Μια πλήρως ανανεωμένη σύνθεση με 91% μαύρο balm περιποίησης και 0% κερί, δημιούργησε την πρώτη mascara - serum για όγκο. Αντικαθιστώντας το κερί και ενσωματώνοντας συστατικά περιποίησης, η σύνθεση ανανεώθηκε πλήρως, για να δυναμώσει τις βλεφαρίδες και να καταπολεμήσει μια σειρά προβλημάτων που όλες μας αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τις μάσκαρα.

How-to | Πώς να αφαιρέσεις αποτελεσματικά το βαρύ μακιγιάζ από το πρόσωπό σου

Έτσι, η Le 8 Hypnôse χαρίζει πιο απαλές, ανάλαφρες και δυνατές βλεφαρίδες με περισσότερο όγκο και μήκος, που δεν σπάνε και δεν είναι "ξερές", άκαμπτες. Πιο συγκεκριμένα, ενσωματώνει 8 αναζωογονητικά αμινοξέα και θρεπτικό βούτυρο karité, ενώ είναι εμπλουτισμένη με serum για να χαρίζει ορατά ενδυναμωμένες και πιο πυκνές βλεφαρίδες σε 4 εβδομάδες. Ταυτόχρονα, χάρη στην κατάργηση του κεριού, η ανανεωμένη σύνθεση αφαιρείται εύκολα ακόμα και με νερό, χωρίς να αφήνει ίχνη κάτω από τα μάτια. Κάτι εξαιρετικά χρήσιμο, αφού όπως έχουμε ξαναπεί, το έντονο τρίψιμο με το βαμβάκι ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες και την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Έτσι, το ντεμακιγιάζ μόλις έγινε ακόμα πιο εύκολο και ευχάριστο, με λιγότερες πιθανότητες για τις βλεφαρίδες να πέσουν κατά το τρίψιμο.

5 συνήθειες που προκαλούν φθορά στις βλεφαρίδες σου

Αυτή είναι η αγαπημένη μάσκαρα της Zendaya για μακριές, δυνατές βλεφαρίδες

Θες περισσότερα για να πειστείς;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ