Follow us

Πώς να μην φριζάρουν τα μαλλιά μου; Η λύση είναι πιο απλή απ᾽όσο φαντάζεσαι

Η ολοκαίνουρια σειρά περιποίησης του PANTENE PRO-V, Frizz No Mοre, εγγυάται λιγότερο φριζαρισμένα και πιο ενυδατωμένα, λεία μαλλιά από την πρώτη χρήση.

hair iStock

Λίγα πράγματα είναι τόσο ενοχλητικά όσο το φριζάρισμα στα μαλλιά μας. Κι ενώ οι αιτίες είναι αρκετές, με κυριότερες την έλλειψη ενυδάτωσης αλλά και την υγρασία που επικρατεί συχνά στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιοι τύποι μαλλιών που "υποφέρουν" σχεδόν πάντα από το φριζάρισμα, ό, τι κι αν κάνουν. Συνήθως πρόκειται για τα πολύ σγουρά ή σπαστά μαλλιά, αλλά και για τα μαλλιά με πολύ χοντρή τρίχα.

Τι μπορείς να κάνεις; Για αρχή, πρέπει να τα φροντίζεις με τα κατάλληλα haircare προϊόντα, καθώς τα προϊόντα που εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας είναι καθοριστικής σημασίας για το αποτέλεσμα που θα έχεις.

Εμείς ανακαλύψαμε την ολοκαίνουρια σειρά του PANTENE PRO-V, Frizz No Mοre, που καταπολεμά το φριζάρισμα πριν καν ξεκινήσει!

Εμπλουτισμένη με βιοτίνη, εκχύλισμα κάκτου και έλαιο argan, πρόκειται για μία μοναδική φόρμουλα που συνδυάζει τη δύναμη της τεχνολογίας pro-V με βιοτίνη και ειδικά θρεπτικά συστατικά, ελεγμένη και εγκεκριμένη από το Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταμινών.

Περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών που λειαίνει τα ατίθασα, φριζαρισμένα μαλλιά, χαρίζοντας τέλειες και καλοσχηματισμένες μπούκλες, έτσι ώστε να μην περνάει ούτε μια μερά που δεν θα έχεις μια... good hair day, ανεξαρτήτως τύπου και υφής μαλλιών.

Loading...

Στην ολοκαίνουρια σειρά θα βρεις το Σαμπουάν FRIZZ NO MORE, το Conditioner FRIZZ NO MORE, τη Μάσκα INSTANT FRIZZ TAMER MASK, το FRIZZ RESIST BIOTIN SHOT, ένα "σφηνάκι" που εμποδίζει το φριζάρισμα καθώς και τη Leave-in Κρέμα Περιποίησης INSTANT FRIZZ TAMER LEAVE-IN CREAM.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ