Follow us

Αποτρίχωση στο σπίτι | Ο απόλυτος οδηγός για να απαλλαγείς ανώδυνα και αποτελεσματικά από την τριχοφυΐα

Όλες οι επιλογές αποτρίχωσης που έχεις για ένα επαγγελματικού επιπέδου αποτέλεσμα από την άνεση του σπιτιού σου.

legs iStock

Ο Μάϊος είναι εδώ, ο άστατος καιρός έδωσε (επιτέλους) τη σκυτάλη στις πρώτες ζέστες και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πότε θα φορέσουμε την ολοκαίνουρια μίνι φούστα ή το φλοράλ φόρεμα που "κάθεται" στην ντουλάπα μας.

Άλλο ένα θέμα που βέβαια περνάει από το μυαλό όλων των γυναικών κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι το κεφάλαιο "αποτρίχωση". Φυσικά, κανείς δεν μας υποχρεώνει να απαλλαγούμε από κάθε ίχνος τριχούλας στο σώμα μας και η κάθε μία από εμάς είναι ελεύθερη να κάνει ό, τι θέλει με το σώμα της, φροντίζοντας με τον τρόπο και τον χρόνο που θέλει (από λίγο έως και καθόλου) την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σου!

Αυτό είναι και το motto της Veet, μιας εταιρείας που καταλαβαίνει τις ανάγκες μας και στηρίζει απόλυτα την επιθυμία της γυναίκας να νιώσει και να είναι ελεύθερη, κάνοντας τη ζωή και τις επιλογές που ευχαριστούν εκείνη, χωρίς να ακολουθεί κοινωνικές νόρμες. Γνωρίζοντας επομένως τι ακριβώς αποζητά μια γυναίκα από την καθημερινότητά της σε σχέση πάντα με την περιποίηση του εαυτού της, έχει δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα που περιλαμβάνουν αποτριχωτικές ταινίες, κρέμες και ζεστό κερί αποτρίχωσης, απευθυνόμενα σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ανάγκες.

Αν λοιπόν αναζητάς έναν εύκολο τρόπο αποτρίχωσης στο σπίτι, που θα γίνει ανώδυνα, χωρίς πολλά έξοδα και στην ασφάλεια του χώρου σου, το 'χουμε: Τα αποτριχωτικά προϊόντα της Veet όχι μόνο θα σου χαρίσουν αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου μέχρι και για σχεδόν ένα μήνα, αλλά και θα φροντίσουν την επιδερμίδα σου ώστε να είναι λεία και απαλή για πολύ καιρό μετά.

Ξέχνα λοιπόν τα ξυραφάκια, που ενέχουν το ρίσκο ερεθισμών ακόμα και μολύνσεων, και λάβε υπόψη σου τις παρακάτω μεθόδους αποτρίχωσης:

#1. Αποτρίχωση με ταινίες κρύου κεριού

Ίσως μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους αποτρίχωσης, η αποτρίχωση με ταινίες κεριού αφαιρούν την τρίχα από τη ρίζα για πιο μόνιμα αποτελέσματα, η οποία εξασθενεί με τον καιρό, μείωνοντας σταδιακά την ανάγκη για αποτρίχωση. Ευτυχώς, οι Easy-Gel κρύες ταινίες κεριού της Veet κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, είναι πολύ απλές στη χρήση ενώ προσφέρουν έως και 28 μέρες απαλότητας, απολεπισμένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα χάρη στη σύνθεσή του από άρωμα βουτύρου, αρωματισμένο με μούρα Ακάι, που είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες προσφέροντας μοναδική περιποίηση της επιδερμίδας. Και αν θεωρείς ότι δεν θα τα καταφέρεις, μην ανησυχείς καθόλου - είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά ακόμα και από τις πιο αρχάριες στο σπορ.

Αποτρίχωση στο σπίτι | Ο απόλυτος οδηγός για να απαλλαγείς ανώδυνα και αποτελεσματικά από την τριχοφυΐα

Ευτυχώς, στην ίδια σειρά θα βρεις τις ταινίες κεριού Easy-Gelwax για το πρόσωπο, οι οποίες χαρίζουν αποτελέσματα που διαρκούν και βαθιά ενυδάτωση ακριβώς όπως οι ταινίες για τα πόδια, με τη διαφορά ότι έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν την ακριβή εφαρμογή σε μικρές και ευαίσθητες περιοχές.

veet

Τέλος, να σε ενημερώσουμε ότι οι ταινίες κεριού Easy-Gelwax κυκλοφορούν και σε ειδική εκδοχή για το μπικίνι και τις μασχάλες, φυσικά χαρίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκούν για έως και 28 ημέρες, ενώ παράλληλα περιποιούνται την επιδερμίδα.

veet

Note: Αν το δέρμα σου είναι ευαίσθητο ή υποφέρεις από αλλεργίες, η Veet έχει φροντίσει και για σένα: Η νέα υποαλλεργική σύνθεση της σειράς PURE περιέχει τον ελάχιστο αριθμό συστατικών και κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων, αφού δεν περιέχει άρωμα αμμωνίας. Έχει την ίδια ακριβώς αποτελεσματικότητα με τις ταινίες που εξετάσαμε παραπάνω ενώ χαρίζει μοναδική απαλότητα και φροντίδα στο δέρμα.

veet

Bonus info: Οι ταινίες κεριού PURE είναι δερματολογικά πιστοποιημένες από την Skin Health Alliance μετά από επιστημονική ανασκόπηση που πραγματοποιήθηκε από ομάδα ανεξάρτητων δερματολόγων. Και αυτή η σειρά αποτελείται από ταινίες κεριού για σώμα και πόδια, μασχάλες και πρόσωπο.

#2. Αποτρίχωση με κρέμες

Αν ανήκεις στις κοπέλες που ανατριχιάζουν και μόνο στην ιδέα του κεριού, υπάρχει μια πολύ ασφαλής και εντελώς ανώδυνη εναλλακτική, οι αποτριχωτικές κρέμες.

Οι Veet κρέμες αποτελούνται από την καινοτόμο σειρά PURE, που περιέχει την πιο αγνή φόρμουλα, έχει ελάχιστο αριθμό συστατικών και προσφέρει απαλότητα μακράς διάρκειας. Στη σειρά θα βρεις την αποτριχωτική κρέμα για το σώμα και τα πόδια που είναι κατάλληλη για κανονικές επιδερμίδες αλλά και αντίστοιχη κρέμα για ευαίσθητες επιδερμίδες.

veet

#3. Άλλες επιλογές

Αυτό που μας αρέσει στη Veet είναι ότι μπορείς να βρεις, κυριολεκτικά, τα πάντα σχετικά με τις μεθόδους αποτρίχωσης. Υπάρχουν προϊόντα για κάθε γούστο, επιθυμία και ανάγκη. Έτσι, μπορείς να δοκιμάσεις το αποτριχωτικό κερί με αιθέρια έλαια, Veet Wax, που αντλεί την έμπνευσή του από παλαιές συνταγές αποτρίχωσης από την ανατολή και χρησιμοποιεί μια φόρμουλα με βάση τη ζάχαρη, για αποτελέσματα υψηλής ποιότητας στο σπίτι. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 28 μέρες και είναι ιδανικό για πόδια, πρόσωπο και σώμα.

veet

Όμως οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, καθώς υπάρχει και η Veet Ηλεκτρική Συσκευή Roll-on, ένα εύκολο στη χρήση θερμαινόμενο σύστημα αποτρίχωσης με κερί που δίνει εξίσου επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι.

Το Veet® EasyWax™ αποτελείται από τα ίδια υλικά με τα αποτριχωτικά κεριά που χρησιμοποιούνται στα ινστιτούτα ομορφιάς και αφαιρεί ακόμα και τις πιο κοντές τρίχες από τη ρίζα, χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα για έως και 4 εβδομάδες.

veet

Με όλες αυτές τις εναλλακτικές, πραγματικά η επιλογή είναι δική σου, τόσο για τη μέθοδο αποτρίχωσης όσο και για τη συχνότητα, τον τρόπο, τον χρόνο... Enjoy!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα καθώς και για beauty tips και tips αποτρίχωσης, ακολούθησε τη Veet στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ