Follow us

Το χρώμα στα νύχια που προτιμούν όλες οι celebrities τη μεταβατική αυτή εποχή

Είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει με όλα τα ρούχα σου.

natasha poly Splash News / Ideal Image

Αν σου αρέσει να βάφεις τα νύχια σου, πάμε στοίχημα ότι δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα έχεις αναρωτηθεί τι χρώμα να κάνεις τη μεταβατική αυτή περίοδο. Και μιλάμε για μεταβατική περίοδο μιας και δεν έχουμε αρχίσει ακόμα να φοράμε τα καλοκαιρινά μας ή τα ανοιχτά σανδάλια / πέδιλα που αφήνουν εκτεθειμένα τα νύχια των ποδιών μας.

Επομένως, είναι λογικό να αναρωτιέσαι αν θα δείχνει ωραίο ένα κάτασπρο χρώμα ή ένα παστέλ κίτρινο στα χέρια σου. Ή μήπως είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι να μαυρίσεις για να κάνουν μεγαλύτερη αντίθεση με το δέρμα σου; Και σε κάθε περίπτωση, ποιο χρώμα είναι το ιδανικότερο γι' αυτή την εποχή, που τη μία φοράμε κοντομάνικα και την άλλη ελαφριές ζακέτες;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα ακούει στο trend "Milk-bath manicure" ή "90s supermodel mani", μια τάση στα νύχια που έχει αγαπηθεί από πολλές διάσημες. Πρόκειται στην ουσία για το γαλακτερό ροζ ή λευκό / εκρού που καλύπτει ελαφρά τη βάση του νυχιού, χαρίζοντας ένα πολύ διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα. Πολλές φορές, οποιαδήποτε απόχρωση της nude παλέτας χαρίζει το ίδιο ακριβώς εφέ ενώ και τα παστέλ βερνίκια με διακριτικό shimmer προτιμώνται ιδιαιτέρως, καθώς δημιουργούν ένα πολύ κομψό mermaid εφέ.

Kourtney Kardashian | Το νυφικό μανικιούρ της είναι ξεκάθαρα #nailgoals

Ο λόγος που αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για αυτή την περίοδο; Είναι αρκετά ουδέτερα χρώματα ενώ ταυτόχρονα είναι όσο ανοιχτά πρέπει για να μας θυμίζουν ότι το καλοκαίρι πλησιάζει.

Δες παρακάτω ποιες είναι οι διάσημες που προτιμούν τις συγκεκριμένες αποχρώσεις στα νύχια τους:

Elsa Hosk

Loading...

Hailey Bieber

Loading...

Bella Hadid

Loading...

Jennifer Lopez

Loading...

Selena Gomez

Loading...

Nicola Peltz

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ