Follow us

Who did it better? | Η Δούκισσα Νομικού και η Elsa Hosk έκαναν το ίδιο εντυπωσιακό updo

Μήπως οι hairstylists του Hollywood εμπνέονται από τους Έλληνες κομμωτές;

Δούκισσα Νομικού Instagram

Δεν το είχαμε παρατηρήσει ξανά, αλλά η Δούκισσα Νομικού και η Elsa Hosk έχουν πάρα πολλά κοινά: Εκτός από το ότι είναι και οι δύο μοντέλα, μαμάδες και ορκισμένες ξανθιές, μοιράζονται τις ίδιες hairstyling σκέψεις.

Θα γίνεις νονά; Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο στιλάτες Ελληνίδες celebrities

Δούκισσα Νομικου vs Elsa Hosk

Loading...

Πριν μερικές μέρες η Δούκισσα Νομικού έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο opening της πρώτης Βulgari Boutique στην Αθήνα. Για την περίσταση επέλεξε μια λαμπερή navy off the shoulder τουαλέτα της σχεδιάστριας Celia Kritharioti, την οποία συνδύασε με ένα έντονο bronzed μακιγιάζ.

Loading...

Το στοιχείο εκείνο που έκανε όμως τη διαφορά ήταν το περίτεχνο updo δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση, το οποίο την έκανε να μοιάζει με πραγματική πριγκίπισσα, όπως σχολίασε ο ίδιος ο κομμωτής.

Τα ανοιξιάτικα μανικιούρ που έχουν την έγκριση των Παριζιάνων φέτος

Loading...

Ακριβώς το ίδιο χτένισμα έκανε και η Elsa Hosk προ ημερών για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών. Το μοντέλο έμοιαζε με γαλαζοαίματη, καθώς περπατούσε φορώντας μία φούξια Valentino τουαλέτα, ψηλά γάντια και διαμαντένια κοσμήματα.

Loading...

Το σύνολό της ολοκληρώθηκε από ένα ιδιαίτερο bun στη κορυφή του κεφαλιού της δια χειρός της hairstylist, Danielle Priano -ένα χτένισμα τελείως διαφορετικό από τα undone, effortless hair looks, που συνηθίζει τελευταία.

Δούκισσα Νομικού | Το άρωμα που φορά κάθε μέρα μυρίζει σαν το πιο απολαυστικό γλυκό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ