Follow us

Θα γίνεις νονά; Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο στιλάτες Ελληνίδες celebrities

Τα χτενίσματα για μακριά, αλλά και κοντά μαλλιά που θα σε αναδείξουν στην πιο όμορφη νονά.

χτενίσματα για νονά Instagram

Σταυρός; Check. Ρουχαλάκια και παπούτσια για το μωρό. Check. Λαμπάδες και λαδόπανα; Check. Μαρτυρικά; Check. Ωραία. Και τώρα που κάλυψες πλήρως την εμφάνιση του βαφτιστηριού, μήπως ήρθε η ώρα να δεις και τη δική σου; Αν δεν έχεις σκεφτεί ακόμα πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Ψάξαμε και συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα χτενίσματα για νονά, με έμπνευση από τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities, για να βγάλεις ένα ακόμα πράγμα από την check list σου.

Θα γίνεις κουμπάρα; Δες τι χτενίσματα έκαναν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities και πάρε ιδέες

Τα ωραιότερα χτενίσματα για νονά σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities

Half up Half down

Η πιο safe και cute επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι ένα half up half down. Αυτό ήταν το χτένισμα που επέλεξε η Άννα Κορακάκη όταν βάφτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2021...

... αλλά και η Δανάη Μπάρκα, όταν έγινε νονά στη Μάνη την ίδια χρονιά.

High Ponytail

Αν το φόρεμά σου έχει πολλές λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, ακολούθησε το παράδειγμα της Αποστολίας Ζώη και μάζεψε τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά.

Θα γίνεις νονά; Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο στιλάτες Ελληνίδες celebrities

Το ίδιο ακριβώς έκανε και η Μαριέττα Χρουσαλά όταν έγινε νονά της κόρης της Καλομοίρα και του Γιώργου Μπούσαλη, Αναστασία, τον Αύγουστο του 2017.

Loose Waves

Ένα από τα πιο νεανικά και κολακευτικά χτενίσματα για νονά που μπορείς να κάνεις είναι οι χαλαροί κυματισμοί. Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε την glamorous εκδοχή τους συνδυάζοντάς τα με έντονη πλαϊνή χωρίστρα και glossy φινίρισμα όταν μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη βάφτισαν τον Έκτορα, το γιο των καλών τους φίλων.

Messy Waves

Αν πρόκειται για καλοκαιρινή βάπτιση ή αν απλά αγαπάς τα πιο απλά στιλ, δοκίμασε να κάνεις επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες ή απλά εφαρμόζοντας έναν αφρό σε νωπά μαλλιά πριν τα στεγνώσεις με το σεσουάρ και τη φυσούνα.

Τη δεύτερη μάλλον επιλογή έκανε η Χριστίνα Μπόμπα όταν έγινε νονά το 2017...

...αλλά και η Δέσποινα Βανδή όταν βάφτισε ένα κοριτσάκι το 2021.

χτενίσματα για νονά

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό για κάθε μήκος μαλλιών, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου απ' όταν βάφτισε το γιο της καλύτερης φίλης της, Βιβής Γεωργίου, και του Βασίλη Διαμαντίδη το 2018.

Blow Out

Αν προτιμάς τα πιο κλασικά hair looks, τότε δοκίμασε ένα blow out σαν και αυτό της Έλενας Ράπτη όταν μαζί με το σύζυγό της, Κίμωνα Μπάλλα, βάφτισαν την κόρη της ξαδέρφης της βουλευτού.

Wet Hair Look

Αν από την άλλη απεχθάνεσαι οτιδήποτε το κλασικό και θέλεις να "μην είσαι συνηθισμένη νονά, αλλά cool νονά" (mean girls reference, κανείς;), τότε ακολούθησε το παράδειγμα της Ελένης Φουρέιρα και τόλμησε ένα wet hair look σαν και αυτό που είχε κάνει όταν έγινε νονά το 2020.

Low Ponytail

Μία από τις πιο κομψές -και βολικές- επιλογές που μπορείς να κάνεις εκείνη τη μέρα είναι μία χαμηλή αλογοουρά.

Fans του συγκεκριμένου χτενίσματος είναι τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και η Ελένη Βουλγαράκη με την πρώτη να επιλέγει την messy εκδοχή του και τη δεύτερη να προτιμά την πιο sleek.

χτενίσματα για νονά

Το ίδιο χτένισμα στην πιο glamorous version του επέλεξε η Ελένη Χατζίδου όταν έγινε νονά, συνδυάζοντάς το με έντονα χείλη.

χτένισμα για κουμπάρα

Τη voluminous εκδοχή της κλασικής χαμηλής αλογοουράς επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου το 2015 όταν βάφτισε το γιο του καλύτερο φίλου του μπαμπά της.

Καλεσμένη σε γάμο | 15+ χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή παρουσία

Hair Accessories

Για εσένα που αγαπάς τις extravagant εμφανίσεις, δεν μπορούμε παρά να προτείνουμε χτενίσματα για νονά με αξεσουάρ μαλλιών.

Μπορείς να ακολουθήσεις την royal οδό, όπως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με μια χαμηλή sleek αλογοουρά διακοσμημένη με ένα ιδιαίτερο head piece όταν βάφτισε την κόρη ενός φιλικού της ζευγαριού το 2021.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις μια boho inspired εμφάνιση σαν και αυτή των Υβόννη Ντόστα και Βασιλική Ρούσσου, οι οποίες όταν έγιναν νονάδες το 2018 έκαναν την απόλυτη matchy matchy εμφάνιση, συνδυάζοντας τις ίδιες τουαλέτες τους με ρομαντικά half up half downs διακοσμημένα με φαρδιές στέκες.

Sleek & Straight

Ποιος είπε ότι πρέπει να κάνεις κάτι out there όταν γίνεσαι νονά; Αν νιώθεις πιο άνετα με το signature χτένισμά σου, τότε κάνε απλά αυτό -στην πιο polished φυσικά εκδοχή του. Αυτό έκανε εξάλλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν βάφτισε μαζί με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, ένα αγοράκι το 2018...

χτενίσματα για νονά

αλλά και η Τόνια Σωτηροπούλου όταν έγινε νονά μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη.

Fishtail Braid

χτένισμα για κουμπάρα

Το πιο ιδιαίτερο από τα χτενίσματα για νονά της λίστας ανήκει στην Μαρία Μενούνος, η οποία όταν έγινε νονά της κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, Μαργκώ, το 2013 συνδύασε το midi φόρεμά της με μία πολύ εντυπωσιακή πλεξούδα-ψαροκόκαλο.

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ