Follow us

80s vibes | Μια ανατρεπτική συλλογή καλλυντικών για τους fans της σειράς Stranger Things

H M·A·C Cosmetics σε μια αποκλειστική συνεργασία εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά του Netflix.

mac

Αν κάθεσαι με τις ώρες στο Netflix, ακυρώνοντας εξόδους για να παρακολουθήσεις την πολύ-δημοφιλή-σειρά φαντασίας, "Stanger Things", σε νιώθουμε. Φανταζόμαστε όμως πόσο θα ενθουσιαστείς όταν σου πούμε ότι μια από τις πιο πετυχημένες σειρές ever, που μας μεταφέρει με τόση μαεστρία στα νοσταλγικά 80s, συνεργάστηκε με ένα love cosmetics brand για να δημιουργήσουν μια σειρά καλλυντικών εμπνευσμένη ολοκληρωτικά από τη σειρά.

Loading...

Ο λόγος για την πιο ανατρεπτική μέχρι στιγμής συλλογή εμβληματικών αποχρώσεων για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο της M·A·C Cosmetics που θα σε μεταφέρει αυτόματα στους διαδρόμους του Hawkins High.

Όπως δήλωσε και η Fatima Thomas, Senior Αrtist της M·A·C:

"Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη στη δεκαετία του ’80, ταυτίζομαι απόλυτα με την ατμόσφαιρα και τους χαρακτήρες του Stranger Things. Αυτή
η συνεργασία αποτυπώνει τέλεια την ενέργεια της εποχής: ζωντανή, περιπετειώδης και διασκεδαστική".

Loading...

Οι limited- edition συσκευασίες αλλά και τα χαρακτηριστικά ονόματα των σκιών, όλα τους εμπνευσμένα από τους συναρπαστικούς κόσμους της σειράς του Netflix Stranger Things θα σε βυθίσει στην πραγματικότητα της cult αυτής σειράς.

Loading...

Ανακάλυψε από σήμερα, και αποκλειστικά online στο maccosmetics.gr τα Limited edition ρουζ, σκιές, παλέτες και κραγιόν - πρόλαβέ τα πριν εξαντληθούν!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ