Follow us

Κεφάλαιο "τέλεια μαλλιά" | Δοκιμάσαμε την απόλυτη θεραπεία για αναδόμηση και ενυδάτωση της System Professional

Ή αλλιώς, οι θεραπείες που χρειάζεσαι επειγόντως αν νιώθεις ταλαιπωρημένα τα μαλλιά σου.

hair System Professional

Ποια δεν θέλει όμορφα, λαμπερά, πλήρως ενυδατωμένα μαλλιά για το καλοκαίρι και τις διακοπές που - επιτέλους - πλησιάζουν; Η ερώτηση είναι, φυσικά, ρητορική, αφού αυτός είναι ο ευσεβής πόθος όλων των γυναικών: Δυνατά μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία και λάμψη.

Και ύστερα από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, με τις απανωτές και απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, το (πολικό) κρύο ανά περιόδους και την υγρασία, δεν θέλει και πολύ για να γίνουν τα μαλλιά μας θαμπά και άτονα, έως και αφυδατωμένα ή ξηρά.

Αυτό τουλάχιστον είχαμε διαπιστώσει με τη Βίκυ Χριστοπούλου, συζητώντας εκτενώς για τα μαλλιά μας εδώ στα κεντρικά του Μiss Bloom. Παρότι και οι δύο τα φροντίζουμε πολύ (beauty editors γαρ), δεν γινόταν να "γλυτώσουμε" από τις σχεδόν καταστροφικές συνέπειες του καιρού και της αφυδάτωσης σε αυτά. Τα μαλλιά "φώναζαν" και ζητούσαν άμεσα μια θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης ώστε να επαναφέρουμε τη λάμψη και τη ζωντάνιά τους.

Και βρήκαμε όλα όσα αναζητούσαμε σε δύο μοναδικές θεραπείες μαλλιών της System Professional. Οι δυο μας επισκεφτήκαμε παρέα τις #System Professional Hair Experts στο WELLA Studio στην Κατεχάκη και αφεθήκαμε στα χέρια τους, αφού πρώτα τους εξηγήσαμε όλα όσα θεωρούσαμε ότι είχαν ανάγκη τα μαλλιά μας. Μετά από προσεκτική παρατήρηση της τρίχας και των επιμέρους αναγκών της, οι #System Professional Hair Experts πρότειναν στην καθεμία από μας δύο ξεχωριστές θεραπείες, με κατάλληλους συνδυασμούς προϊόντων, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ έκανε τη System Professional Molecular Hair Refiling+ για πλήρη ενδυνάμωση και προστασία του εσωτερικού της τρίχας ενώ εγώ έκανα τη System Professional Lipid Booster+για βαθιά αναδόμηση των μαλλιών και μέχρι και 99% περισσότερη προστασία ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας.

Το καλύτερο; Με το προϊόν Lipid Booster για (εβδομαδιαία) χρήση στο σπίτι, το αποτέλεσμα αναδόμησης διατηρείται στα μαλλιά μέχρι και την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Δεν είναι φοβερό;

Κεφάλαιο "τέλεια μαλλιά" | Δοκιμάσαμε την απόλυτη θεραπεία για αναδόμηση και ενυδάτωση της System Professional

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλη τη διαδικασία και την περιποίηση από τις #System Professional Hair Experts, μπορείς να δεις στα παρακάτω βίντεο:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ