Follow us

Ήβη Αδάμου | Η αλλαγή στα μαλλιά της που σίγουρα θα ζηλέψεις

Το μυστικό πίσω από το πλούσιο, λαμπερό χρώμα τους.

Ήβη Αδάμου Courtesy of Wella Company

Αν ξεχωρίζει για κάτι η Ήβη Αδάμου, πέρα από την όμορφη φωνή της, αυτό είναι σίγουρα η φυσική, μεσογειακή ομορφιά της. Εν όψει του καλοκαιριού, η τραγουδίστρια θέλησε να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της χωρίς όμως να αλλάξει τo χρώμα της βάση της. Εμπιστεύθηκε λοιπόν τους hair experts της Wella Company, και έκανε το hair transformation, που σίγουρα θα ζηλέψεις.

Το νέο hair look της Ήβης Αδάμου

Η Ήβη επέλεξε την υπηρεσία χρώματος Shinefinity, η οποία φέρνει την επόμενη γενιά glossing με 32 διαφανής μοντέρνες αποχρώσεις για άπειρες χρωματικές δυνατότητες και λάμψη, χωρίς ξάνοιγμα και χωρίς φθορά.

Ήβη Αδάμου | Η αλλαγή στα μαλλιά της που σίγουρα θα ζηλέψεις

H νέα σειρά περιέχει μία καινοτόμα καθαρή σύνθεση με τεχνολογία ισορροπημένου pH που επιτέλους καταρρίπτει την παραδοχή ότι μόνο το όξινο επίπεδο χρώματος μπορεί να είναι χωρίς φθορά. H σύνθεση ρυθμίζει το επίπεδο του pH του χρώματος σε ένα ελεγχόμενο εύρος, καθ’ όλη τη διάρκεια της βαφής, προσφέροντας πιστά στον τόνο, αξιόπιστα χρωματικά αποτελέσματα. Αυτό συνεπάγεται μηδενικό ξάνοιγμα και μηδενική φθορά, για υγιή στην όψη μαλλιά που λάμπουν και έχουν μία μεταξένια αίσθηση.

Loading...

To Shinefinity είναι συν-δημιουργία με την Wella Professionals Brand Ambassador Patricia Nikole, ένα social media icon με περισσότερους από 1 εκατομμύριο Instagram followers, γνωστή ως @PaintedHair. Η Patricia είναι ειδική στο glossing και γνωστή ως πρωτοπόρος στις επαγγελματικές υπηρεσίες χρώματος/ τεχνικές painting. Η Patricia είναι μία από τις δημιουργικές αυθεντίες πίσω από τη λάμψη νέας γενιάς Shinefinity, η οποία δημιούργησε τις τεχνικές που ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές πελάτισσες.

Δες το βίντεο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ