Follow us

Smashbox x Holly Grace | Το πιο ανατρεπτικό live makeup session έρχεται αυτήν την Τετάρτη

Συντονίσου αυτήν την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στα social media του Missbloom.gr και της Holly Grace.

MissBloom TEAM
Holly Grace

Ο Ιούνιος είναι μήνας αφιερωμένος στο Pride, δηλαδή στη διάδοση του μηνύματος αγάπης και ισότητας για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλά και για όλους όσους επιλέγουν να αγκαλιάζουν τον μοναδικό, υπέροχο εαυτό τους, όσο ιδιαίτερος και να είναι αυτός.

Smashbox x Holly Grace | Το πιο ανατρεπτικό live makeup session έρχεται αυτήν την Τετάρτη

Εμείς φέτος επιλέξαμε να γιορτάσουμε το Pride month με ένα live στο προφίλ του Missbloom στο Instagram, αλλά και στο Facebook με την αγαπημένη Holly Grace και το πιο ανατρεπτικό makeup brand εκεί έξω, εκείνο που μισεί τα στερεότυπα και τα "κουτάκια", την Smashbox.

Συντονίσου λοιπόν στα social media accounts του Missbloom και της Holly Grace την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 17:00, προκειμένου να απολαύσεις τη μία και μοναδική Holly Grace, αλλά και να μάθεις χρήσιμα makeup tips από τον makeup artist και Education Manager for Smashbox Balkans, Σωτήρη Λάμπρου.

smashbox

Η Holly, γνωστή για τα εντυπωσιακά μακιγιάζ, αλλά και τα makeup skills της θα αποκαλύψει ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα Smashbox, ανάμεσά τους τα εμβληματικά primers του brand, τα Be Legendary Lipsticks, το Halo Tinted Moisturizer, την SuperFan Mascara, την Cali Contour Palette και τις Always On Cream Eyeshadows, αλλά και πώς τα εφαρμόζει για να διατηρείται το μακιγιάζ της αναλλοίωτο όλη τη μέρα on, αλλά και off stage.

Holly Grace

Σημείωσε την 8η Ιουνίου στο ημερολόγιό σου λοιπόν και μόλις συντονιστείς στο live έχε τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά για τις συναρπαστικές εκπλήξεις, που -πίστεψέ μας- δεν θέλεις να χάσεις.

info
smashbox.gr
www.facebook.com/SmashboxCosmeticsGreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ