Follow us

Matchy - matchy nails | H JLo έκανε ένα μανικιούρ - αφιέρωση στον Ben Affleck

Και φυσικά ήταν απόλυτα ταιριαστό με το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της.

jennifer lopez Splash News. / Ideal Image

Πιθανόν να έχεις ακούσει για ένα πολύ πρόσφατο trend που υιοθετούν οι celebrities τελευταία, που είναι να ταιριάζουν το χρώμα των νυχιών τους με τα κοσμήματά τους, και ιδίως τα δαχτυλίδια ή τα βραχιόλια τους. Κάτι που δεν είναι παράλογο αν σκεφτείς ότι ένα ιδιαίτερο βερνίκι ή nail art τραβά όλη την προσοχή στα χέρια - οπότε αναδεικνύει και περισσότερο το όποιο κόσμημα φοράς.

Αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό χρώμα κραγιόν και το φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αυτό το trend ακολουθεί και η Jennifer Lopez, η οποία έκανε πρόσφατα ένα μανικιούρ - αφιέρωση στον πολυαγαπημένο της Ben Affleck. Σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Tom Bachik, ο δημοφιλής nail artist και αγαπημένο της star, τα νύχια της ήταν βαμμένα σε ένα transparent χρώμα με ζωγραφισμένα τα αρχικά των ονομάτων τους σε χρυσή απόχρωση, μέσα σε ένα χρυσό σχήμα X.

3 DIY after sun μάσκες μαλλιών που όντως "δουλεύουν" και χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη

Η απόχρωση των γραμμάτων καθώς και των σχημάτων που ζωγραφίστηκαν (του Χ αλλά και μιας καρδούλας) ταίριαξε πολύ όμορφα με το πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων που της χάρισε ο ηθοποιός πριν λίγους μήνες.

Δες το μανικιούρ:

Loading...

Δεν είναι όμως μόνο η πρώτη φορά που η Λατίνα σταρ υιοθετεί τη συγκεκριμένη τάση στα νύχια της. Πριν λίγο καιρό έκανε ένα ξεχωριστό french manicure, ασορτί με το διαμαντένιο δαχτυλίδι της χάρη στη λεπτή ασημένια γραμμή-καμπύλη που ήταν όσο λαμπερή όσο ένα διαμάντι.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ