Follow us

Αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό χρώμα κραγιόν και το φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

To κόκκινο κραγιόν και όλες οι αποχρώσεις του θα είναι must φέτος το καλοκαίρι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Μπορεί να μην είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και το ανάλαφρο summer makeup που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες αυτόν τον καιρό, όμως στην πραγματικότητα το κόκκινο κραγιόν δεν έχει εποχή. Φοριέται με την ίδια ευκολία και το καλοκαίρι, ενώ στον σωστό τόνο κάνει υπέροχη αντίθεση με τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

Και αυτό το απέδειξε περίτρανα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που το επέλεξε για τις πρόσφατες επίσημες εμφανίσεις της σε επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο. Και όχι μόνο έδειξε σούπερ καλοκαιρινό, αλλά ταίριαξε απόλυτα με τα outfits που επέλεξε για την περίσταση, αποπνέοντας έναν αέρα κλασικής κομψότητας και θηλυκότητας.

Males' verdict | Ποια χρώματα κραγιόν προτιμούν οι άντρες πάνω μας;

Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για το πόσο καλοκαιρινό μπορεί να δείξει ένα κόκκινο κραγιόν (ακόμα και η πιο σκουρόχρωμη απόχρωση που επέλεξε το μοντέλο και παρουσιάστρια), ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες της και θα μας θυμηθείς:

Loading...
Loading...
Loading...

Το καλό με το κόκκινο κραγιόν είναι ότι αρκεί πολλές φορές και μόνο του για να δείξει όμορφο το μακιγιάζ. Εννοώντας κυρίως ότι δεν χρειάζεται να φοράς κάτι grande ή να έχεις έντονο μακιγιάζ για να επιλέξεις κόκκινο χρώμα στα χείλη. Απεναντίας, δείχνει ακόμα πιο cool αν φοράς κάτι ολότελα απλό, αφού κάνει πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Το χρώμα στα νύχια που προτιμούν όλες οι celebrities τη μεταβατική αυτή εποχή

Σε κάθε περίπτωση, το κόκκινο είναι ένα χρώμα που προβλέπεται ότι θα τιμηθεί δεόντως και φέτος, αφού το είδαμε να επικρατεί και στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, με τις stars να το τιμούν σε όλες του τις αποχρώσεις. Κόκκινο της φωτιάς, κοραλοκόκκινο, σκούρο κόκκινο ακόμα και μπορντό, όλα τους ήταν υπέροχα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ