Follow us

Είναι πιο εύκολο απ’ όσο πίστευες | 3 γρήγορες και οικονομικές θεραπείες για το καλοκαίρι

Για να νιώθεις η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου φέτος στην παραλία.

MissBloom TEAM
ertete

Η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά σιγά και βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι. Λίγο ο χειμώνας που προηγήθηκε, λίγο οι ιδιαίτερες συνθήκες εγκλεισμού που βιώσαμε, οι περισσότερες βλέπουμε στο σώμα μας τα… αποτελέσματα της καθιστικής ζωής και της μεγαλύτερης κατανάλωσης φαγητού. Τώρα είναι η ώρα για να ετοιμαστούμε για την παραλία, τι λες;

Η SYMMETRIA® προτείνει 3 γρήγορες και οικονομικές θεραπείες, που μπορείς να κάνεις σε όλους τους χώρους που συνεργάζονται με τη SYMMETRIA® και στο ολοκαίνουργιο SYMMETRIA® Spot στο κτίριο της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ, στους Αμπελόκηπους, για να είσαι έτοιμη πριν τη μεγάλη... αποκάλυψη.

1. Αποτρίχωση χωρίς πόνο

Η καινοτομία του Laser που έφτασε πρόσφατα στη SYMMETRIA® είναι ότι αξιοποιεί τη δύναμη και των τριών τύπων! Εξοπλισμένο με 3 μήκη κύματος - Αλεξανδρίτης στα 755nm, Διοδικό στα 808nm και Nd:YAG στα 1064nm- που δρουν μαζί, το έξυπνο αυτό λέιζερ, ρυθμίζεται ανάλογα με το χρώμα και την υφή τρίχας γι’ αυτό και μπορεί να καθορίσει ποιο πρόγραμμα μας ταιριάζει καλύτερα- είναι άλλωστε αποτελεσματικό σε όλους τους φωτότυπους (I-VI) ενώ μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και το καλοκαίρι, σε μαυρισμένο δέρμα! Στην έξοδο του λέιζερ, ένα ειδικό σύστημα ψύξης, "παγώνει" την περιοχή με αποτέλεσμα το δέρμα να μην πονάει καθόλου, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία.

Η αποτρίχωση με τα συμβατικά λέιζερ που εκπέμπουν σε ένα μήκος κύματος, είναι μια αρκετά αργή διαδικασία και απαιτούνται επαναληπτικές συνεδρίες, προκειμένου να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντίθετα, με την τεχνολογία τριπλού μήκους κύματος, η κάλυψη είναι μεγαλύτερη και η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρότερο χρόνο, γεγονός που μειώνει σημαντικά και το κόστος της θεραπείας. Ενδεικτικά μια 15λεπτη συνεδρία για την αποτρίχωση μιας μικρής περιοχής θα σας στοιχίσει περίπου 30€, ενώ για μια συνεδρία που θα καλύψει μια πολύ μεγάλη περιοχή όπως είναι ολόκληρα τα πόδια, υπολογίστε 75€ σε πρόγραμμα ή 100€ η μεμονωμένη θεραπεία.

2. Διώξε το περιττό λίπος …

Σήμερα μπορείς εύκολα να απαλλαγείς από το περιττό λίπος, αρκεί να το θέλεις και να το χρειάζεσαι πραγματικά.

Είναι πιο εύκολο απ’ όσο πίστευες | 3 γρήγορες και οικονομικές θεραπείες για το καλοκαίρι

Το νέο Double Laser for Fat Reduction που πρόσφατα έφτασε στη SYMMETRIA® είναι η νέα μη επεμβατική μέθοδος απαλλαγής του περιττού λίπους με άμεσα ορατά αποτελέσματα - όπως η λιποαναρρόφηση- , εύκολα, ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Ιδανικό για δύσκολα σημεία, όπως η κοιλιά , τα ψωμάκια ή τα πόδια. Και το πετυχαίνει εύκολα, άμεσα και ανώδυνα.

  • Πώς λειτουργεί: Η καινοτομία στη νέα τεχνολογία είναι ότι για πρώτη φορά αξιοποιεί τέσσερα μήκη- σε δύο ζεύγη- κύματος λέιζερ χαμηλής ενέργειας η οποία διεισδύει στο δέρμα, στοχεύει κατευθείαν στα λιποκύτταρα, διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε λιπαρά οξέα και γλυκερόλη που διοχετεύει μέσω του λεμφικού συστήματος στις κυτταρικές μεμβράνες για να χρησιμοποιηθούν ως πηγή ενέργειας όποτε ο οργανισμός χρειάζεται. Τα διογκωμένα λιποκύτταρα συρρικνώνονται και το τοπικό λίπος μειώνεται. Επιταχύνει, δηλαδή, μία φυσιολογική λειτουργία του ανθρωπίνου σώματος χωρίς, όμως, να επηρεάζει το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία ή τα περιφερικά νεύρα.
  • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Μετά από μία και μόνο θεραπεία η απεικόνιση με υπερήχους δείχνει έως και 30% μείωση του βάθους του στρώματος λίπους, που συνήθως μόνο η χειρουργική λιποαναρρόφηση μπορεί να διασφαλίσει.
  • Οικονομικά συμφέρουσα επιλογή: Το Double Laser for Fat Reduction είναι πολύ πιο προσιτό τόσο από τη λιποαναρρόφηση όσο και από άλλες τεχνολογίες υπερήχων και λέιζερ. Η τιμή ξεκινά από 90€.

3. Τίτλοι τέλους για την κυτταρίτιδα

rtyryrtr

Η SYMMETRIA® προτείνει μία σειρά από πρωτόκολλα, όπως το HIFU, Velashape και Ραδιοσυχνότητες , που αν εφαρμοστούν μόνα τους ή συνδυαστικά και ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος, αλλά και στη σύσφιξη του δέρματος.

Συνδυάζοντας τις ραδιοσυχνότητες, το υπέρυθρο φως, αναρρόφηση και μηχανική πίεση στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, μεταφέρεται ενέργεια που μετατρέπεται σε θερμότητα, αυξάνοντας το μεταβολισμό του λιποκυττάρου με τελικό αποτέλεσμα τη συρρίκνωσή του. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας έτσι το χαλαρό δέρμα. Η τιμή ξεκινά από 90€.

Οι θεραπείες μπορούν να γίνουν σε όλους τους χώρους με τους οποίους συνεργάζεται η SYMMETRIA® στην Αθήνα και στο εξωτερικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ