Follow us

Η Αγάπη Μπρουκς μιλά για τις στιγμές που ένιωσε ότι η ομορφιά έχει χώρο για όλους

Η Αγάπη Μπρουκς, μια εκ των τεσσάρων ambassadors του Beauty Stars Fest, αποτελεί τρανή απόδειξη πως η ομορφιά δεν μπαίνει σε "καλούπια".

Beauty Fest

Το Beauty Stars Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ομορφιάς στην Ελλάδα, γυρίζει φέτος σελίδα και επιστρέφει με τέσσερις νέους ambassadors, που συμβολίζουν τη διαφορετικότητα και την συμπερίληψη στην έννοια της ομορφιάς. Στόχος τους; Να μεταφέρουν το μήνυμα του νέου κύκλου Beauty Stars Fest, "the new faces of beauty”.

Το motto αυτό ταιριάζει γάντι στην Αγάπη Μπρουκς, το χαμογελαστό κορίτσι με την αδιαπραγμάτευτη ομορφιά, που γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο κύκλο του Greece's Next Top Model και το οποίο έχει ξεκίνησε να χαράζει τη δική τoυ πορεία στο χώρο του modeling.

Ρομαντική και πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο, η Αγάπη Μπρουκς αποτελεί τρανή απόδειξη πως η ομορφιά δεν μπαίνει σε "καλούπια". Η πορεία της στο GNTM, αλλά και η μετέπειτα καριέρα της στο modeling αποδεικνύει πως, όπως λέει η ίδια, "η ομορφιά έχει χώρο για όλους". Στο βίντεο, που ακολουθεί μιλά για τις στιγμές, που το ένιωσε αυτό περισσότερο:

Δες το βίντεο με την Αγάπη Μπρουκς:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ