Follow us

Ο Βασίλης Μίχας δίνει τον πιο αναζωογονητικά φρέσκο ορισμό της ομορφιάς

Για τον Βασίλη Μίχα, τον έναν εκ των τεσσάρων ambassadors του Beauty Stars Fest, ομορφιά είναι η ενέργεια κάθε ανθρώπου.

Beauty Fest

Το Beauty Stars Fest επιστρέφει για τρίτη χρονιά και με motto το "The new faces of beauty" επιχειρεί να δώσει ένα νέο ορισμό της ομορφιάς στηριγμένο στη διαφορετικότητα και την συμπερίληψη. Σπουδαίοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια; Οι ambassadors του.

Μπορεί να είναι η ψυχή της παρέας και να αγαπά τα πειράγματα και τα αστεία, αλλά όταν πρόκειται να μιλήσει για κάτι σημαντικό, το κάνει και μάλιστα με περίσσεια σοβαρότητα. Αυτός είναι ο Βασίλης Μίχας, ο ένας εκ των τεσσάρων ambassadors του φετινού Beauty Stars Fest.

Όπως λέει στο βίντεο, που ακολουθεί, θεωρεί οτιδήποτε το "καθώς πρέπει" βαρετό και δεν πιστεύει σε "κουτάκια". Αντίθετα, βλέπει πέρα από τα στερεότυπα και αγαπά τους ανθρώπους που εκφράζονται μέσα από το στιλ, το μακιγιάζ ή τα μαλλιά τους κάνοντας τις επιλογές, που τους ευχαριστούν, ανεξάρτητα από το φύλο τους. Τέτοιοι άντρες αξίζουν σίγουρα μια θέση στη νέα εποχή Beauty Stars Fest.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ